acil satlık 850 tane hakiki Mavi ladin kayseri

acil satlık 850 tane hakiki Mavi ladin kayseri

İç Anadolu » Kayseri » Bünyan
45₺
  • 45₺
    İç Anadolu » Kayseri » Bünyan
acil satlık 850 tane hakiki Mavi ladin kayseri
 
acil satlık 850 tane hakiki Mavi ladin kayseri acil satlık 850 tane hakiki Mavi ladin kayseri acil satlık 850 tane hakiki Mavi ladin kayseri acil satlık 850 tane hakiki Mavi ladin kayseri acil satlık 850 tane hakiki Mavi ladin kayseri
kayseride 8 yıldır gözümüz gibi baktığımız hakiki mavi Ladin çiftliğimizdeki bütün fidanları satıyoruz. 800 den fazla mavi ladin bulunmaktadır. mavi ladinden anlayanlar bilir tam boy sürme zamanlarındalar. tanesine 45tldiyoruz. mavilik oranları %80-%100 arasıdır. topdan satışımızda indirim söz konusudur. boyları 1m-1.5m arasındalar. hepisi özel büyük sepet saksının içerisindedir. taşınması nakletmesi sökülmesi oldukça kolay ve risksizdir. eğer mecbur kalmasaydık satmayacak ve 1 yıl sonra tanesini 100-250tl arasından satacaktık ki piyasasıda bu şekildedir araştırabilirsiniz. iş kurmak isteyene 1 yıl sonra %150 kar sağlar. telefon:
  • #3509039
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.