RAMAZAN İNDİRİMi!!! Kumbağ Green Garden pansiyon

RAMAZAN İNDİRİMi!!! Kumbağ Green Garden pansiyon

Marmara » Tekirdağ » Kumbağ
60₺
  • 60₺
    Marmara » Tekirdağ » Kumbağ
RAMAZAN İNDİRİMi!!! Kumbağ Green Garden pansiyon
 
RAMAZAN İNDİRİMi!!! Kumbağ Green Garden pansiyon RAMAZAN İNDİRİMi!!! Kumbağ Green Garden pansiyon RAMAZAN İNDİRİMi!!! Kumbağ Green Garden pansiyon RAMAZAN İNDİRİMi!!! Kumbağ Green Garden pansiyon RAMAZAN İNDİRİMi!!! Kumbağ Green Garden pansiyon RAMAZAN İNDİRİMi!!! Kumbağ Green Garden pansiyon
Ramazan ayı boyunca oda fiyatlarımız indirimli 60 TL..... Pansiyonumuz Tekirdağ'ın Kumbağ beldesindedir. Odalarımız 3 yataklıdır. Odalarımızda sıcak su, banyo wc, mini buzdolabı, mini bir mutfak ve temel mutfak gereçleri bulunmaktadır. pansiyonumuz denize 3-4 dk yürüme mesafesinde ve doğa ile iç içedir. Pansiyonumuzda wireles internet bağlantısı bulunmaktadır. Bir aile işletmesi olan Green Garden'da sizlere doğayı ve pansiyonumuzun samimi havasını sunuyoruz. Tatilde eğlenmek kadar dinlenmeyide tercih ediyorsanız burada olmalısınız. 3 KİŞİLİK ODA FİYATLARIMIZ 15 Haziran-20 Temmuz 80TL 20 Temmuz 15 Ağustos 60 TL ***Ramazan Ayı Süresince*** 15 Ağustos-10 Eylül 80 TL 10 Eylül-30 Eylül 60 TL 1 Ekim-15 Kasım 50 TL -------- Pansiyonumuza ulaşım: İstanbul'dan otobüsle gelecekler için her yarım saatte bir otobüs bulunmaktadır (İstanbul Seyahat -Metro-Hisar Turizm) kendi aracınızla gelecekseniz Tekirdağ'dan sonra Çanakkale istikametinde 5. km.deki Köprülü kavşaktan Kumbağ istikametine dönün. Pansiyonumuz Kumbağ Beldesi girişindedir. Pansiyonumuz Kumbağ'ın en yeşil ve en güzel yerindedir. Burayı tanıyınca sizlerde buranın müdavimi olacaksınız.Mutlu tatiller dileriz. Detaylı bilgi fotoğraflar için Web sitemizi ziyaret ediniz.(pansiyonumuz kasım 15 e kadar açıktır) www.greengardenpansiyon.tr.gg Tel: (B ilgi için 10:00 ve 22:00 saatleri arasında ulaşınız) e-posta: greengardenpansiyon@hotmail.com Msn: greengardenpansiyon@hotmail.com Facebook: http://facebook.com/kumbaggreengarden.pa nsiyon Rezervasyon ve ön ödeme için hesap numarası: Mehmet EREN Yapı Kredi Bankası Tekirdağ Şubesi Şube kodu :067 Hesap numarası:
  • #3101472
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.