Kumbağ Green garden pansiyon oda 50 TL!!!

Kumbağ Green garden pansiyon oda 50 TL!!!

Marmara » Tekirdağ » Kumbağ
50₺
  • 50₺
    Marmara » Tekirdağ » Kumbağ
Kumbağ Green garden pansiyon oda 50 TL!!!
 
Kumbağ Green garden pansiyon oda 50 TL!!! Kumbağ Green garden pansiyon oda 50 TL!!! Kumbağ Green garden pansiyon oda 50 TL!!! Kumbağ Green garden pansiyon oda 50 TL!!! Kumbağ Green garden pansiyon oda 50 TL!!! Kumbağ Green garden pansiyon oda 50 TL!!!
3 kişilik oda fiyatı 5 Eylül ve sonrası Günlük 60 TL 3 gün ve daha uzun konaklamalarda Günlük 50 TL Pansiyonumuz Tekirdağ'ın Kumbağ beldesindedir. Odalarımız 3 yataklıdır.Odalarımızda sıcak su banyo wc ve mini bir mutfak bulunmaktadır.pansiyonumuz denize 4-5 dk yürüme mesafesinde ve doğa ile iç içedir. Pansiyonumuzda aileniz ve sevdiklerinizle güzel vakit geçirebilirsiniz. Pansiyonumuza ulaşım: İstanbuldan otobüsle gelecekler için her yarım saatte bir otobüs bulunmaktadır(istanbul seyahat –metro-hisar turizm) kendi aracınızla gelecekseniz Tekirdağ’dan sonra Çanakkale istikametinde 5. km.deki Köprülü kavşaktan Kumbağ istikametine dönün pansiyonumuz Kumbağ beldesi girişindedir. İyi tatiller dileriz... Detaylı bilgi fotoğraflar için Web sitemizi ziyaret ediniz.(pansiyonumuz kasım 15 e kadar açıktır) http://greengardenpansiyon.tr.gg/ Tel: e-posta: greengardenpansiyon@hotmail.com Msn: greengardenpansiyon@hotmail.com Rezervasyon ve ön ödeme için hesap numarası: Mehmet EREN Yapı Kredi Bankası Tekirdağ Şubesi Şube kodu :067 Hesap numarası:
  • #2726131
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.