PET ŞİŞE GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNASI SATILIK

PET ŞİŞE GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNASI SATILIK

Marmara » İstanbul » Mecidiyeköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Mecidiyeköy
PET ŞİŞE GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNASI SATILIK
 
PET ŞİŞE GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNASI SATILIK PET ŞİŞE GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNASI SATILIK PET ŞİŞE GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNASI SATILIK PET ŞİŞE GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNASI SATILIK PET ŞİŞE GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNASI SATILIK PET ŞİŞE GERİ DÖNÜŞÜM MAKİNASI SATILIK
Pet şiyeyi geri kazanım için düzenli olarak çöplerden toplayanlar mevcut. Elyaf, çöpten toplanan pet şişelerin tonunu 650 ile 850 YTL (TONU 450 EURO ALICISI VAR) arasında bir fiyatla alınıyor. Hatta geri kazanım amacıyla Çöplerden toplanan petler önce 240 derecelik buharda temizleniyor, ardından bin 200 derecede eritiliyor. Daha sonra elyaf haline getirilip kesilerek tekstil ipi üreticilerine satılıyor. Elyaf ipler; kumaş, perde, halı, yün ve battaniye sektöründe ağırlıklı olarak kullanılmakla birlikte pamuktan imal edilen gömleklerde dahi kayganlaştırıcı iplik olarak mutlaka yer alıyor.



Bir plastik şişe doğada 3 bin yıl süreyle yok olmuyor.



1 ton plastik geri kazanıldığında 14 bin kW/sa enerji tasarrufu yapılmış olur.



GERİ DÖNÜŞÜMÜN ÇEVRE VE İNSAN SAĞLIĞI AÇISINDAN YARARLARI



Görevliler, geri dönüşümün çevre ve insan sağlığı açısından yararlarını ise “1 ton kullanılmış kağıt geri kazanıldığında 16 adet çam ağacı kesilmesi engellenmiş olur. 1 ton camın geri kazanımı sonucu 100 lt petrol tasarrufu sağlanmaktadır. 1 ton plastik geri kazanıldığında 14 bin kwh enerji tasarrufu yapılmış olur. 1 ton metal atığın geri kazanımı sonucu bin 300 kg hammadde tasarrufu sağlanır. 1 cam şişe doğada 4 bin yıl, plastik bin yıl, kola kutusu 10-100 yıl süre ile yok olmaktadır. Geri dönüşüm sayesinde bu atıkların doğaya zarar vermesi engellenir.”



YAPTIGIMIZ İMALAT MAKİALAR BUNLARDIR !!! yeni iş kolları yeni iş yapmak isteyenlere duyurulur.







1- Plastik kırma makineleri,



2-Hurda kablo geri dönüşüm sistemleri,



3-Oto lastiği geri dönüşüm sistemleri,



4-Pet şişe geri dönüşüm sistemleri,



5-Plastik atık geri dönüşüm sistemleri



FUFU PAZARLAMA



MUSTAFA BOZKURT
  • #1468940
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.