Hurda Kablo Geri Dönüşüm Sistemi bakırını ayırır ?

Hurda Kablo Geri Dönüşüm Sistemi bakırını ayırır ?

Marmara » İstanbul » Mecidiyeköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Mecidiyeköy
Hurda Kablo Geri Dönüşüm Sistemi bakırını ayırır ?
 
Hurda Kablo Geri Dönüşüm Sistemi bakırını ayırır ? Hurda Kablo Geri Dönüşüm Sistemi bakırını ayırır ? Hurda Kablo Geri Dönüşüm Sistemi bakırını ayırır ? Hurda Kablo Geri Dönüşüm Sistemi bakırını ayırır ? Hurda Kablo Geri Dönüşüm Sistemi bakırını ayırır ?
Kablo geridönüşüm sistemi dört üniteden oluşmaktadır. Kırma ünitesinde kablo granül hale getirilmekte, daha sonra taşıyıcı ünite yardımıyla (konveyör) ayrıştırma ünitesine getirilerek bakır ve plastik ayrıştırılmaktadır. Granüllerin içerisindeki tozları hava filtresi almaktadır. % 99, 5 gibi bir oranda bakır ve plastik ayrıştırılmakta ve saatte 250 kg ila 400 kg kapasitede olmak üzere 2 çeşit makina vardır. Kullanımı icin kalifiye eleman gereksinimi olmamakla beraber sistemi tek kişi rahatlıkla kullanabilmektedir. ??? Katı Atıkların Degerlendirilmesi > Kablo Geri Dönüşüm Mevcut durumda çevrede bulunan kablo atıkları değerlendirilirken diş yüzeyde bulunan pvc yakılıp bakiri kullanılmaktadır. Ancak bu durum hava ve çevre kirliliğine sebep olmaktadır. Bu durum çevre kanunları ile yasaklanmıştır. Buna ek olarak yakılma esnasında kablo dış yüzeyinde bulunan pvc malzemesi heba olmaktadır. Tarafımızdan kurulan sistemde ise, kablo atıkları toplanıp ayrılıp öğütülmekte ve öğütülen malzemeler ayırma sistemimiz aracılığı ile, pvc ve bakir ayrıştırılmaktadır. Bu suretle pvc ekonomiye tekrar kazandırılmakta, yakma işleminin olmaması nedeniyle hava ve çevre kirliliği önlenmektedir. Her cins ve çapta yağlı veya kuru kabloların içindeki alüminyum bakır, çelik ve kablonun plastiğini otomatik olarak ayrıştırarak bunları ilgili sanayilere faydali bir hammedde olarak geri kazandırır (Bilindiği üzere ülkemizde bugüne kadar kabloların içindeki metallerin alınması için ilkel bir şekilde kablolar yakılmakta, bu suretle çevre kirletilmekte). ama bu sistemle anahtar teslimi yapıyoruz. fufu pazarlama müşterinin arzusuna bağlı olarak saatte 250 kg ile 400kg arasinda değişen kapasitelerde kablo kırma tesisleri kurmaktayız. YAPTIGIMIZ İMALAT MAKİALAR BUNLARDIR !!! yeni iş kolları yeni iş yapmak isteyenlere duyurulur. 1- Plastik kırma makineleri, 2-Hurda kablo geri dönüşüm sistemleri, 3-Oto lastiği geri dönüşüm sistemleri, 4-Pet şişe geri dönüşüm sistemleri, 5-Plastik atık geri dönüşüm sistemleri FUFU PAZARLAMA MUSTAFA BOZKURT http://www.fufupazarlama.turk.tc http://www.fufupazarlama.blogcu.com
  • #1468939
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.