Ofise Ortak aranıyor Antalya Lara Fener'de Cad de üstü

Ofise Ortak aranıyor Antalya Lara Fener'de Cad de üstü

Akdeniz » Antalya » Lara
1.000₺
  • 1.000₺
    Akdeniz » Antalya » Lara
Ofise Ortak aranıyor Antalya Lara Fener'de Cad de üstü
 
Ofise Ortak aranıyor Antalya Lara Fener'de Cad de üstü Ofise Ortak aranıyor Antalya Lara Fener'de Cad de üstü Ofise Ortak aranıyor Antalya Lara Fener'de Cad de üstü Ofise Ortak aranıyor Antalya Lara Fener'de Cad de üstü Ofise Ortak aranıyor Antalya Lara Fener'de Cad de üstü Ofise Ortak aranıyor Antalya Lara Fener'de Cad de üstü
Antalya Lara Fener mahallesi, Özgürlük Bulvarında Bülent Ecevit Bulvarı üzerinde 3 oda 1 salon, 165m2 full ofis mobilyalı büronun 1+1 kısmı verilecek diğer alanlar ortak kullanımdır. İnternet, tel, faks, güvenlik, elektrik, su, santral mevcut. Kirası aylık 1000.-Tl dir. İsteyene ofisin tamamı devirde edilir. Devir fiyatı 37.000.-TL dir. 4 katlı binanın 1. katıdır. Altında dükkan var. Caddeye cephedir. merkezi lokasyondadır.
  • #4019879
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.