Antalya Lara Fenerde Kiralık Hazır Ofis Büro 1+1 işyeri

Antalya Lara Fenerde Kiralık Hazır Ofis Büro 1+1 işyeri

Akdeniz » Antalya » Lara
950₺
  • 950₺
    Akdeniz » Antalya » Lara
Antalya Lara Fenerde Kiralık Hazır Ofis Büro 1+1 işyeri
 
Antalya Lara Fenerde Kiralık Hazır Ofis Büro 1+1 işyeri Antalya Lara Fenerde Kiralık Hazır Ofis Büro 1+1 işyeri Antalya Lara Fenerde Kiralık Hazır Ofis Büro 1+1 işyeri Antalya Lara Fenerde Kiralık Hazır Ofis Büro 1+1 işyeri Antalya Lara Fenerde Kiralık Hazır Ofis Büro 1+1 işyeri Antalya Lara Fenerde Kiralık Hazır Ofis Büro 1+1 işyeri
Kiralık ofis, full büro mobilyası ile kullanıma hazır kiraya verilecek. 1 oda (20m2), 1 salon (38m2), mutfak ( buzdolabı, su sebili, fırın, ocak, aspratör, içme suyu arıtıcısı, yemek masası, sandelyeler, tencere, tava, kaşık, tabak vb. Full mutfak malzemeleri), 2 adet wc, 2 adet geniş balkon. Güvenlik alarm sistemi ve Güvenlik kamera sistemi. Sınırsız internet, 1 adet santral, Sabit Telefon 2 harici, 6 dahili hat. Salonda 32 lik duvar tipi Fuji Marka Klima, 4 adet masa, 10 adet büro sandelye ve dolaplar, duvarlar 1. sınıf duvar kağıdı, pencereler panjur ve stor perde. Yönetici odası Full ofis mobilyalı ve balkonlu. 1 oda ve 1 salon kiraya verilecek olup diğer alanlar ortak kullanılacak 165m2. İş yeri açmak isteyen veya hazır işini taşımak isteyen için uygun. Gelecek kişiye kira sözleşmesi yapılacak olup her ay kiraya karşı tarafımızca fatura kesilecektir. Antalya merkez, Lara bölge, Fener mahallesi, Bülent Ecevit Bulvarı üzeri Ana Caddeye cephe Köşe Ofis katı. 1. kat. Market üzeri. Merkezi lokasyonda ( Laura AVM önündeki eski Özğürlük Bulvarı üzeri ). Lütfen İhtiyacı olanlar, ciddi ilgilenenler arasın. Resimler yüklenmiştir.
  • #3941282
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.