Meraklısına Klasik Baikal IJ-58 Çifte

Meraklısına Klasik Baikal IJ-58 Çifte

Marmara » İstanbul » Göztepe
1.000₺
  • 1.000₺
    Marmara » İstanbul » Göztepe
Meraklısına Klasik Baikal IJ-58 Çifte
 
Meraklısına Klasik Baikal IJ-58 Çifte Meraklısına Klasik Baikal IJ-58 Çifte Meraklısına Klasik Baikal IJ-58 Çifte Meraklısına Klasik Baikal IJ-58 Çifte Meraklısına Klasik Baikal IJ-58 Çifte Meraklısına Klasik Baikal IJ-58 Çifte
Meraklısına Klasik harika Baikal IJ-58 Çifte. 20 yaşında, Fiyat 1000 TL Kadıköyde görüp alın. Ceptayfun1964@gmail.com Daha Önceden yayınladığımda Bazısı garip Sorularla karşılaştım yanıtları: 1. Namlusu boyalı mı, paslanma çatlak var mı? NAMLU mükemmel, BOYALI DEĞİL PASLANMAZ KROM veya özel bir ÇELİK.Orjinalinde de boya yok. Paslanmaz krom çeliğin üzerine boya atıldığını görmedim. 2. Mermi Atıldı mı? Garip soru Çiftenin haznesine mermi uyar mı?Uysa uysa uçaksavar mermisi uyar onu da atmadık. Zaten Avcı olmadığımdan hiç FİŞEK de atmadım. 3. Ne kadar Kullanılmış :Avcı değilim kullanmadım. Kayınpeder 1 ay denemek için kulandı mükemmel dedi, baikalı bana satan eniştemin 12 tüfeği vardı bunu pek az kullanmıştı .Baikal kolay yıpranmaz üstünlüğü Rusya şartları için üretilmiş olması.İstediğin kadar fişek at ancak ışıl ışıl ışıldar. bunun çeliği yerli boyalı çelik değil 4. Namlu Boyu 73 cm. Yeni satılan baikal modellerinden daha üstün. Ucuz eski silah arıyorsan bu uygun değil, klasik kaliteli silah istiyorsan kaçırma.
  • #2461440
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.