Denize Sıfır Kumburgaz Kamilobada 1+1 Kiralık

Denize Sıfır Kumburgaz Kamilobada 1+1 Kiralık

Marmara » İstanbul » Kumburgaz
5.000₺
  • 5.000₺
    Marmara » İstanbul » Kumburgaz
Denize Sıfır Kumburgaz Kamilobada 1+1 Kiralık
 
Denize Sıfır Kumburgaz Kamilobada 1+1 Kiralık Denize Sıfır Kumburgaz Kamilobada 1+1 Kiralık Denize Sıfır Kumburgaz Kamilobada 1+1 Kiralık Denize Sıfır Kumburgaz Kamilobada 1+1 Kiralık Denize Sıfır Kumburgaz Kamilobada 1+1 Kiralık Denize Sıfır Kumburgaz Kamilobada 1+1 Kiralık
HAYIR EFENDIM KARTPOSTAL DEĞİL, Resimler evin balkonundan çekildi. Manzarası.. Çiçekli olanlan ön tarafta bahcesi. Daire ön tarafta direkt denize bakıyor, bahce de önde olduğundan ikisi bir arada. SAHİBİNDEN Kumburgaz Kamiloba incikum sitesi 37 Numaralı Dairemiz Kiralıktır ncikum sitesi Kumburgaz kamilobada Şirin sitesinin bitişiğindedir(Işık sitesinden 200 ileride) DENİZE SIFIR YALI DAİRESİ ÖNÜ KAPANMAZ DENİZ MANZARALI, siteden doğrudan kumsala ayak basarsınız. Dairemiz denize cephe yalı dairesidir. M2 yaklaşık 60 m2 1+1 Yaz kış oturulabilir. BİNA ALTINDA KAPALI OTOPARK VE KAYIKHANE OLARAK KULLANILAN GENİŞ BİR ALAN MEVCUT 1 Oda 1 salon Mutfak ve banyo tuvalet ve ön tarafta denize nazır bir balkon. Doğalgaz kapıda. Çamaşır makinesi Bulaşık makinesi dahil Full Eşyalı KİRALIK vey SATILIK NOT: Evin bakım gerektiren bazı eksiklikleri kiralanır kiralanmaz yapılacaktır. Yerler laminant parke yapılacak, çelik kapı takılacak ve mutfak değiştirilecek, yenilenecektir. Bu nedenle kiranın yarısı peşin istenmektedir. Kiralık Yıllık veya Sezonluk 5000 TL +Aidat(Aidat bu yıl senelik 300 TL)
  • #2461336
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.