MBT Shoes Chapa Storm 37, 5 (us 7, 5) (Fizyolojik Ayakkabı)

MBT Shoes Chapa Storm 37, 5 (us 7, 5) (Fizyolojik Ayakkabı)

İç Anadolu » Ankara » Keçiören
215₺
  • 215₺
    İç Anadolu » Ankara » Keçiören
MBT Shoes Chapa Storm 37, 5 (us 7, 5) (Fizyolojik Ayakkabı)
 
MBT Shoes Chapa Storm 37, 5 (us 7, 5) (Fizyolojik Ayakkabı) MBT Shoes Chapa Storm 37, 5 (us 7, 5) (Fizyolojik Ayakkabı) MBT Shoes Chapa Storm 37, 5 (us 7, 5) (Fizyolojik Ayakkabı) MBT Shoes Chapa Storm 37, 5 (us 7, 5) (Fizyolojik Ayakkabı) MBT Shoes Chapa Storm 37, 5 (us 7, 5) (Fizyolojik Ayakkabı) MBT Shoes Chapa Storm 37, 5 (us 7, 5) (Fizyolojik Ayakkabı)
FİYAT 240 Tl den İndirimlidir. Ürün 372/3 (US-7.5) 37, 5 numara gri/siyah renklidir... Farklı görünümüyle hemen dikkat çeken, görenin sormadan geçemediği bir ayakkabı olması yanında sağlık içinde tavsiye edilen bir üründür, özellikle yürüyüş sonrası dizlerinde baldırlarında ağrı oluşanlar ve dik yürüme sorunu olanlar için birebirdir. Pilates için de tavsiye edilmektedir... Ürün sıfırdır, kutulu ve tüm etiketleri üzerindedir. Yurtiçi kargo ücreti alıcıya aittir (Ptt Kargo ile 5 Tl)... Ürün Ankaradadır günlerce beklemek yok. Sadece 2 günde elinizde. (Ankara içi alıcı görerek elden alabilir.) Masai Barefoot Technology yada kısa adı ile MBT ayakkabıları ilk fizyolojik ayakkabı markası. İlk olarak İsviçre’li mühendis Karl Muller tarafından tasarlandı. Günlük ve yürüyüş ayakkabısı olarak tasarlanan MBT ayakkabıları, kalın ve oldukça esnek taban tasarımı sayesinde yürüyüş zamanlarınızı tam bir keyif anına dönüştürmeyi hedefliyor. Sıradan yürüyüş ayakkabılarının çok dışında bir tasarım ve konfora sahip olan bu ayakkabıların dış görünümleri de bir o kadar şık ve farklı. İlk çıktığı yıllarda farklı görünümü ile ilk başlarda itici bulunsa da yararları kanıtlandıkça vazgeçilmez bir hal aldı. Eğimli tabanı yüzünden ilk bir hafta günde bir saat giyilmesi önerilen bu ayakkabı farklı yerlerde hissedeceğiniz kas ağrıları sayesinde, reklamları ile tutarlılık gösterdiğini kanıtlıyor. Bir hafta kullanım sonunda bacağınızda çok farklı kasların çalıştığını hissedebiliyorsunuz. Kumda yürümeyle aynı oranda yararlı olan bu ayakkabılar özellikle pilates hocaları tarafından çok tavsiye ediliyorlar. Pilates’te kasların esnekliği kadar vücudun dik duruşu da önemli bir unsurdur. MBT ayakkabılar sayesinde vücut duruşu daha dikleşiyor. MBT ayakkabıları diğer ayakkabılardan tamamen farklı. Çünkü tabanı düz değil eğimli, bu yüzden de yere sağlam basamıyorum hissi yaşıyorsunuz. Bu ayakkabı ile yürürken vücudunuzda hiç kullanmadığınız kaslar dahi harekete geçiyor. Bu ayakkabı sadece ayaklarınızı değil tüm vücudunuzu çalıştırıyor. MBT ayakkabılar özellikle Amerika’da devleştikçe devleşiyor. Birçok televizyon programı ve yazılı basında sürekli olarak yararlarından bahsediliyor. Sandaletinden botuna, spor ayakkabısından günlük ayakkabıya dek birçok farklı stilde üretilen ayakkabıların en belirgin özelliği nasıl hareket ederseniz edin sadece bacak kaslarınız değil birçok farklı kasınızı hareket ettirerek, özellikle kalça ve bel ağrılarını yok edip o bölgelerin daha da kuvvetlenmesini sağlamak. Son senelerde ortopedi doktorlarının reçetelerine ekledikleri bu ayakkabılar maalesef henüz Türkiye’de satışa sunulmadı. Fiyatları hiç de ucuz olmayan bu ayakkabıların selulit sorunlarına da çözüm getirdiği iddia ediliyor. Vücuttaki kan dolaşımına da faydası olan MBT ayakkabılara alıştıktan sonra ayağınızdan çıkaramıyorsunuz.
  • #2124022
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.