TIMBERLAND EURO HIKER WHEAT BOOT 42 (US 8, 5)

TIMBERLAND EURO HIKER WHEAT BOOT 42 (US 8, 5)

İç Anadolu » Ankara » Keçiören
225₺
  • 225₺
    İç Anadolu » Ankara » Keçiören
TIMBERLAND EURO HIKER WHEAT BOOT 42 (US 8, 5)
 
TIMBERLAND EURO HIKER WHEAT BOOT 42 (US 8, 5) TIMBERLAND EURO HIKER WHEAT BOOT 42 (US 8, 5) TIMBERLAND EURO HIKER WHEAT BOOT 42 (US 8, 5) TIMBERLAND EURO HIKER WHEAT BOOT 42 (US 8, 5) TIMBERLAND EURO HIKER WHEAT BOOT 42 (US 8, 5) TIMBERLAND EURO HIKER WHEAT BOOT 42 (US 8, 5)
Ürün Chicago'dan getirtildi. 42 numara buğday rengi, tabanı yumuşak, rahat, kaymayan ve hafif yapısıyla şık, karizmatik...Timberland 'ın çok satan modellerinden... . Beklemeden en fazla 3 günde elinizde Kargo Ücreti Alıcıya Aittir (Dar kalıbından dolayı 41 numara giyenlerde çok rahat giyebilr) Seri No: Ankara içi elden alınabilir..... Mağaza satış fiyatı 349 Tl Timberland ın kendi sitesi satış fiyatı 110 $ (+ 50 $ kargo ) rün etiketinde made İn China yazmaktadır. Ürün Kesinlikle Orjinaldir. Timberland; fabrikalarını Çin, Dominik Cumhuriyeti, Bangladeş, Singapur gibi ülkelere kurduğundan bütün ayakkabılarında bu ülkelerin isimleri yazar, Timberland yetkili mağazalarına giderseniz etiketlerin hepsinde China, Dominic Republic gibi uzak doğu ülkelerinin isimlerini görürsünüz, bu; botların sahte olduğunu değil sadece o ülkedeki Timberland fabrikasında üretildiğini gösterir. Timberland ayakkabı sektöründe USA da üretim yapmıyor. Piyasada 80-100 Tl ye satılan taklit ve imitasyon malzemelerle üretilmiş botların birçoğunda ise made in USA yazmaktadır. Bu konuyu lütfen dikkate alınız.
  • #1984573
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.