Köpekler Mal DEĞİLDİR!LÜTFEN ONLARI SEVECEK İNSANLARA VERİN!

Köpekler Mal DEĞİLDİR!LÜTFEN ONLARI SEVECEK İNSANLARA VERİN!

Marmara » İstanbul » Beşiktaş
Görüşülür
Köpekler Mal DEĞİLDİR!LÜTFEN ONLARI SEVECEK İNSANLARA VERİN!
 
Köpekler Mal DEĞİLDİR!LÜTFEN ONLARI SEVECEK İNSANLARA VERİN! Köpekler Mal DEĞİLDİR!LÜTFEN ONLARI SEVECEK İNSANLARA VERİN! Köpekler Mal DEĞİLDİR!LÜTFEN ONLARI SEVECEK İNSANLARA VERİN! Köpekler Mal DEĞİLDİR!LÜTFEN ONLARI SEVECEK İNSANLARA VERİN! Köpekler Mal DEĞİLDİR!LÜTFEN ONLARI SEVECEK İNSANLARA VERİN!
Merhaba! Sizden ücretsiz yavru köpek istiyorum! Biliyorum hayvan sahipleri beni anlayışla karşılayacak, köpek sevgisine;yavru bir köpeğin sevgisine gerçekten ihtiyacım var. ... Tüm sevgimi verebileceğim bir hayat arkadaşı arıyorum. .. Ve umut ediyorum ki, hayvanları çok sevdikleri halde onlara bakamayan ( sağlık problemi, maddi sıkıntı v.b. ..) hayvanseverler buLacağım! En kısa zamanda bir yavru bir yol arkadaşı istiyorum. Tercihlerim yumuşak tüylü Beagle, Golden retriever, Dalmaçyalı, Cavalier King Charles Spaniel, Gordon Setter, Minyatür Pinscher, Shar-pei. Bakamakta güçlük çektiğiniz yavru yol arkadaşını lütfen bana teslim edin. ... İsteyen yaşayacağı yeri görebilir. İster yanımda istersede yatağında uyuyacaktır yol arkadaşım!Bahçede yada başka bir yerde değil!Köpekler bekçi değildir!Biraz saygı lütfen! GSM : 0531 470 68 01 - 0212 236 45 27 Sevgiler. ... İrene
  • #1813697
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • BU KADAR MÜKEMMEL BİR ALMAN KURDU GÖRDÜNÜZ MÜ

    Köpeğimiz yurt dışından özel olarak getirtilmiş olup, çiftliğimizden satılıktır. ...

  • TUVALET EĞİTİMİ

    TUVALET EĞİTİMİ KESİNLİKLE KÖPEĞİN YAŞADIGI ORTAMDA VERİLİR BAŞKA BİR ORTAMDA VE ...

  • İngiliz Cocker Spaniel --satıyorum (Erkek)

    ÇALIŞTIGIM İÇİN BAKMAYA VE İLGİLENMEYE VAKTİM OLMADIGI İÇİN SATMAK ZORUNDAYIM.EG ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.