İngiliz Cocker Spaniel --satıyorum (Erkek)

İngiliz Cocker Spaniel --satıyorum (Erkek)

Akdeniz » Mersin » Mezitli
200$
İngiliz Cocker Spaniel --satıyorum (Erkek)
 
İngiliz Cocker Spaniel --satıyorum (Erkek) İngiliz Cocker Spaniel --satıyorum (Erkek) İngiliz Cocker Spaniel --satıyorum (Erkek) İngiliz Cocker Spaniel --satıyorum (Erkek) İngiliz Cocker Spaniel --satıyorum (Erkek)
ÇALIŞTIGIM İÇİN BAKMAYA VE İLGİLENMEYE VAKTİM OLMADIGI İÇİN SATMAK ZORUNDAYIM.EGİTİMLİDİR!!!! Öne doğru çekildiğinde en az burnuna kadar uzanan uzun kulakları ile dikkatli, sağlam ve orta yapılı bir köpektir. Güçlü; fakat hantal değildir. Kafatasının üstü neredeyse burun kısımının üst kısım çizgisine paralledir. Burun kısmının uzunluğu yaklaşık olarak kafa tasıyla aynıdır. Koyu renkli oval gözler sıcak ve zeki ifadelidir. Tüyler orta uzunluktadır. Bacaklar ve vücudun alt kısmı tüylüdür. Burun tüylerin rengine göre siyah ya da kahverengidir. Makas gibi kapanan sağlam çeneleri vardır. Sırt çizgisi omuzdan kuyruğa doğru çok hafif bir eğimle nerdeyse düzdür. Göğüs oldukça gelişmiş ve derin; ancak hareketini kısıtlayacak kadar geniş değildir. Kuyruk genellikle kesiktir. Patiler kavisli parmaklarla kedi ayağı gibidir. Kürkü siyah, kahverengi, kızıl veya aynı renklerin beyazla kombinasyonu şeklinde olabilir. Siyahımsı kahverengi ya da parça renkli köpeklerde pas rengi lekeler görünebilir. Show ve saha olmak üzere iki tip İngiliz Cocker vardır. Saha tiplerinin tüyleri daha kısadır. Pek çok renk kabul edilse de sadece tek renk köpeklerde göğüste beyaz leke kabul edilir. KULLANIMI : Geçmişte av bulma konusunda mükemmeldi. İsmi çoğunlukla birlikte anılır. Dayanıklı oluşu ve yorulmama özelliğiyle tanınır. Çok zor arazilerde gayet rahat hareket edebilir. Avı dişlerinin arasında hafifçe tutar. Günümüzde de potansiyel olarak bir av köpeğidir, ama zamanla insana eşlik eden köpeklerin safına katılmıştır. Duygusal ve duyarlı bir köpektir, sert davranılmamalı, özenle eğitilmelidir. YAŞAM ORTAMI :Yeterince egzersiz imkanı tanınırsa aparmanda da yaşayabilir. En azından orta büyüklükte çevresi çitlerle çevrili bir bahçe idealdir. EGZERSİZ İHTİYACI :İngiliz Cocker Spaniel ona verilecek maksimum egzersiz imkanını memnuniyetle kabul edecektir BAKIMI :Kürkün düzenli taranması ve fırçalanması önem taşır. Bazı kürkler özellikle gür ve yünsüdür. Bu da düğümlenmeye neden olabilir.Diğerleri daha ipeksi ve vücuda yatıktır. Bu ırkta kürk tip yapısı oldukça değişken olabilir. Gerektiğinde yıkanabilir ya da kuru şampuanlama yapılabilir. Kulaklar sık sık pisi otları açısından kontol edilmelidir. Ayaklardaki tüyler aşağı doğru taranmalı ve fazla uzun olanlar parmak hizasından kesilmelidir. Tüylerine takılan bitki artıkları düzenli olarak fırça ile alınmalıdır. Bu ırk orta derecede tüy döker.
  • #1813282
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Köpek ilanları
  • satılık ingiliz pointer yavruları 13 agustosta dünyaya gelecek

    zaten yavru okadar yavruyu bakamam sadece içinden bir tanesini alacagım gerisini ...

  • BU FİYATA, MASRAFSIZ, SAĞLIKLI AMERICAN COCKER YAVRUSU

    MASRAFSIZ, MAMA VE SU KABI YANINDA ÖZEL MAMASIYLA BİRLİKTE... 2 aylık, ilk aşıs ...

  • ücretsiz dişi pekinez arıyorm istanblda oturuyorm

    ücretsiz dişi pekinez arıyorm istanblda oturuyorm köpeğini ücretsiz verebilcek a ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.