Konteyner mineflosu satış, ucuz konteyner yer döşemesi

Konteyner mineflosu satış, ucuz konteyner yer döşemesi

Marmara » İstanbul » Maltepe
10₺
  • 10₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
Konteyner mineflosu satış, ucuz konteyner yer döşemesi
 
Konteyner mineflosu satış, ucuz konteyner yer döşemesi Konteyner mineflosu satış, ucuz konteyner yer döşemesi Konteyner mineflosu satış, ucuz konteyner yer döşemesi Konteyner mineflosu satış, ucuz konteyner yer döşemesi Konteyner mineflosu satış, ucuz konteyner yer döşemesi
Konteynerlara özel pvc yer döşemeleri 3m eninde 7 metre boyunda özel konteyner tipi pvc zemin kaplamalarımız stoklarımızda mevcuttur. Mineflo yer döşemelerimizin eni standart 2 metre, 3 metre ve 4 metre olarak deÄŸiÅŸiklik göstermektedir. Boyları ise istenilen ölçüde kesim yapılır. SÄ°PARÄ°Åž İÇİN BÄ°ZÄ° ARAYABÄ°LÄ°RSÄ°NÄ°Z. BALCI DEKORASYON; www.samurhalifleks.com Ä °STANBUL'UN TÃœM Ä°LÇELERÄ°NE HÄ°ZMETÄ°MÄ°Z VARDIR.
  • #4000370
  • Åžikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • PaylaÅŸ
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

PaylaÅŸ
Åžikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.