Halıfleks maltepe, kalın halıfleks, bukle halı

Halıfleks maltepe, kalın halıfleks, bukle halı

Marmara » İstanbul » Maltepe
12₺
  • 12₺
    Marmara » İstanbul » Maltepe
Halıfleks maltepe, kalın halıfleks, bukle halı
 
Halıfleks maltepe, kalın halıfleks, bukle halı Halıfleks maltepe, kalın halıfleks, bukle halı Halıfleks maltepe, kalın halıfleks, bukle halı Halıfleks maltepe, kalın halıfleks, bukle halı Halıfleks maltepe, kalın halıfleks, bukle halı Halıfleks maltepe, kalın halıfleks, bukle halı
Halıfleks satış ve uygulamaları-Duvardan duvara halı çeşitleri Halıfleks zemin kaplama konusunda zengin renk ve desen çeşitlerimiz mevcuttur. Duvardan duvara halılarımız konut, ofis, mescit ve otel tipi olmak üzere farklı çeşitlerde üretilmektedir. TEL; Kalın, tüylü, bukle, rip ve yoğun trafiğe dayanıklı ofis halıları SAMUR&DİNARSU&ASSOCİATED CARPETS Ölçü ve fiyatlandırma için bizi arayabilirsiniz. Halı kataloglarımızla gelerek yerinde ölçü ve fiyatlandırma yapıyoruz. DUVARDAN DUVARA HALILARIN(HALIFLEKS) ÖZELLİKLERİ; 1.ANTİBAKTERİYEL, TOZ TUTMAZ LEKELERE KARŞI DAYANIKLIDIR 2.KEÇE TABANLARI SAYESİNDE ISI TASARRUFU SAĞLAMANIZA YARAR. 3.KESİNLİKLE ANTİALERJİKTİR ÇOCUKLAR VE BEBEKLER İÇİN İDEALDİR. BALCI DEKORASYON; www.samurhalifleks.com İ STANBUL'UN BÜTÜN İLÇELERİNE HİZMETİMİZ VARDIR.
  • #3981181
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.