Kadıköy karo halı, ofis, işyeri halıfleks döşeme bayi

Kadıköy karo halı, ofis, işyeri halıfleks döşeme bayi

Marmara » İstanbul » Kadıköy
25₺
  • 25₺
    Marmara » İstanbul » Kadıköy
Kadıköy karo halı, ofis, işyeri halıfleks döşeme bayi
 
Kadıköy karo halı, ofis, işyeri halıfleks döşeme bayi Kadıköy karo halı, ofis, işyeri halıfleks döşeme bayi Kadıköy karo halı, ofis, işyeri halıfleks döşeme bayi Kadıköy karo halı, ofis, işyeri halıfleks döşeme bayi Kadıköy karo halı, ofis, işyeri halıfleks döşeme bayi Kadıköy karo halı, ofis, işyeri halıfleks döşeme bayi
KARO HALI SATIŞ VE UYGULAMALARI-DUVARDAN DUVARA OFİS HALILARI OFİS, İŞYERİ, KONFERAN VE TOPLANTI SALONLARINA ÖZEL ZEMİN HALI KAPLAMALARI İTHAL VE YERLİ KARO HALILAR-SAMUR&DİNARSU&ASSOCİATED CARPETS BAYİ ÖLÇÜ VE FİYATLANDIRMA İÇİN BİZİ ARAYABİLİRSİNİZ. BALCI DEKORASYON TEL; 28 56 Ofis ve işyerlerinde rahatlıkla kullanılabilen halılarımız antibakteriyel, aşınmalara karşı dayanıklı ve tüy dökmez özelliktedir. Karo halı, duvardan duvara halı, bukle halı ve yoğun trafik halıflex çeşitlerimizle hizmetinizdeyiz. Karo halı genel Özellikler : * 50x50 cm ebatlarında standart ölçülerdedir. * 6-12mm yükseklikleriyle dayanıklı ve konforludur. * Karo halıları alev almazlık özelliğine sahiptir ve antistatiktir. * Cam elyaf tabanlıdır. * Dokuma Şekilleri bukle, velur ve texturedir * Karo halılarda zengin renk çeşitliliği vardır. Balcı Dekorasyon; www.samurhalifleks.com İSTANBUL'UN TÜM İLÇELERİNE HİZMETİMİZ VARDIR.
  • #3889362
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.