KUMAŞ KETEN VE KOT PANTOLON FASON DİKİMİ.

KUMAŞ KETEN VE KOT PANTOLON FASON DİKİMİ.

Ege » Afyonkarahisar » Afyonkarahisar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Afyonkarahisar » Afyonkarahisar
KUMAŞ KETEN VE KOT PANTOLON FASON DİKİMİ.
 
KUMAŞ KETEN VE KOT PANTOLON FASON DİKİMİ. KUMAŞ KETEN VE KOT PANTOLON FASON DİKİMİ. KUMAŞ KETEN VE KOT PANTOLON FASON DİKİMİ. KUMAŞ KETEN VE KOT PANTOLON FASON DİKİMİ.
merhabalar.biz afyonkarahisardaki atölyemizde klasik 5 cepli kot ve keten pantolon fason dikimi yapmaktayız.kalıplarımız ve işçiliğimiz çok temiz olup adetlerde isteğe göre günlükadete çıkabilmekteyiz.işçilik fiyatlarında ise 5 cepli klasikpantolon için... *ön cep ağızları biyeli *arka cepler tek pileto yani kalın fileto çift cep *sağ öncepte çakmaklık cebi *arka ve ön cep astarlarında biye *kemer isteğe göre kemer makinasıyla veya biyeli olarak dikimi *yan çımalar dar çift dikiş veya tek çıma ***böyle bir işçilik için dikim ücreti (malzemesiz sadece punteriz, ilik, ilik evi ve dikim ücreti dahil) sadece 4.5 tldir.isterseniz bize numune kumaş gönderin biz dikelim görün veya size numune gönderelim inceleyin.ayrıca bütün bu özellikler kot -yıkamalı ve yıkamasız keten ve kumaş pantolon içinde geçerlidir.sürekli iş verecek firmalarla çalışabiliriz...saygılarımla kulaç tekstil zeki kulaç...
  • #2483940
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.