KUMAŞ KETEN KADİFE PANTOLON FASON DİKİMİ

KUMAŞ KETEN KADİFE PANTOLON FASON DİKİMİ

Ege » Afyonkarahisar » Afyonkarahisar
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Afyonkarahisar » Afyonkarahisar
KUMAŞ KETEN KADİFE PANTOLON FASON DİKİMİ
 
KUMAŞ KETEN KADİFE PANTOLON FASON DİKİMİ KUMAŞ KETEN KADİFE PANTOLON FASON DİKİMİ KUMAŞ KETEN KADİFE PANTOLON FASON DİKİMİ KUMAŞ KETEN KADİFE PANTOLON FASON DİKİMİ
klasik kumaş, klasik keten, klasik kadife ve spor tipi keten pantolon imalatı ve fason dikimini itinayla yapıyoruz.işçiliğimiz ve kalıplarımız istanbul dikimiyle birebirdir.istanbullu bazı firmalarla çalışmaktayız.işte işçiliğimizin bazı özellikleri: *ingiliz patlet *tek filetolu çift arka cepler. *ekli kemer. *gizli kemer kapama vs. *ayrıca kiloluk kumaşlarınızında kesim dikimi yapılır. ***fason dikim fiyatlarımız çok uygundur. bize ulaşın. Ayrıca elimizde hazır serili keten kıasik pantolon bulunmaktadır.arayın görüşelim.isterseniz adresinize numune gönderelim. Kulaç tekstil zeki kulaç. 0 88 afyonkarahisar.
  • #1968811
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.