KIRMIZI KUYRUK KONGO JAKO PAPAĞANLARIMIZ

KIRMIZI KUYRUK KONGO JAKO PAPAĞANLARIMIZ

Marmara » Bursa » Osmangazi
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Osmangazi
KIRMIZI KUYRUK KONGO JAKO PAPAĞANLARIMIZ
 
KIRMIZI KUYRUK KONGO JAKO PAPAĞANLARIMIZ KIRMIZI KUYRUK KONGO JAKO PAPAĞANLARIMIZ KIRMIZI KUYRUK KONGO JAKO PAPAĞANLARIMIZ KIRMIZI KUYRUK KONGO JAKO PAPAĞANLARIMIZ
Jako papağanların insana benzer konuşma ve taklit etme yeteneği uysal nazik mizaçları onları en popüler ev hayvanı yapmıştır.Birçok tür aynı isim altında yer alır ama sadece birkaç tanesi yaygın olarak bu isim altında kabul görür.Timmehler den daha uzundurlar. Boyları yaklaşık 33 cm kadardır. Tüyleri açık gri, kuyrukları parlak kırmızı ve gagalarının tamamı siyahtır. Afrika Gri papağanları orta büyüklükte papağanlardır.10-14 inch yani ortalama 30 cm uzunluğundadırlar.(Kongo türleri) Kongo Afrika Gri,gram aralığındadır.(tüyler açık gri, kuyruk kırmızıdır.) Papağanlar için besleyici bir diyet A vitamini ve kalsiyum içermelidir. Su ve yiyecekler her zaman taze olmalı, bayat, bozulmaya yüz tutmuş olanların verilmesinden kesinlikle kaçınılmalıdır. Ayrıca aşırı yağlı, sekerli, tuzlu ve içinde koruyucu, suni katkılar (besin boyaları vs.) içeren yiyeceklerin alerjik reaksiyonlara ve cilt problemlerine neden olabileceğine göz ardı edilmelidir. Düşünürseniz aşağıdaki numaradan ulaşabilirsiniz TEL:
  • #4031192
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.