KIRMIZI KUYRUK ALIŞKIN JAKO PAPAĞANLARIMIZ

KIRMIZI KUYRUK ALIŞKIN JAKO PAPAĞANLARIMIZ

Marmara » Bursa » Osmangazi
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Bursa » Osmangazi
KIRMIZI KUYRUK ALIŞKIN JAKO PAPAĞANLARIMIZ
 
KIRMIZI KUYRUK ALIŞKIN JAKO PAPAĞANLARIMIZ KIRMIZI KUYRUK ALIŞKIN JAKO PAPAĞANLARIMIZ KIRMIZI KUYRUK ALIŞKIN JAKO PAPAĞANLARIMIZ KIRMIZI KUYRUK ALIŞKIN JAKO PAPAĞANLARIMIZ
TOPTANCIDAN 25-30 ADET KIRMIZI KUYRUK GRİ GÖZ JAKO YAVRULARIMIZDAN SİZ SEÇİN ALIN Jako papağanlar genel olarak sıcak ülkelerdeki ormanlarda yaşarlarsa da yakalanıp getirildikleri evde kafeste hatta açıkta da yaşamaya kolay alışırlar.Papağanın başlıca özellikleri insan sesini, adeta bilerek konuşuyormuşçasına taklit edebilmesidir. Bundan dolayı değerli bir kuş olarak bilinen afrika jako papağanların insanlar arasında en çok tercih edilen bir kuştur.Papağanlar ya üzüm ve benzeri gibi yumuşak meyveler ya da tane, tohum gibi yiyecek maddelerinden yiyerek beslenirler. Genel olarak fındık, ceviz gibi sert meyvalar yemezler.1000 kelimeye kadar konuşabilir ve üstüne düşülürse soruduğunuz sorulara cevap bile verebilme yeteneklerine sahiptirler.Çünkü bu papağan türleri araştırmalar sonucu 7 yaşındaki bir çocuğun zekasını taşıdığı ispatlanmış ve kanıtlanmıştır.Anlaşmalı olduğumuz otobüs şirketlerinle oturduğunuz şehrin terminaline ister kafes içinde jako isterseniz sadece jako papağan olarak sertifikası ve bileziğinle teslim edilmektedir. TEL:
  • #4028467
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.