İzleri Dövme Tattoo İle Kapama

İzleri Dövme Tattoo İle Kapama

Marmara » İstanbul » Bakırköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Bakırköy
İzleri Dövme Tattoo İle Kapama
 
İzleri Dövme Tattoo İle Kapama İzleri Dövme Tattoo İle Kapama İzleri Dövme Tattoo İle Kapama İzleri Dövme Tattoo İle Kapama İzleri Dövme Tattoo İle Kapama İzleri Dövme Tattoo İle Kapama
İzleri Dövme Tattoo İle Kapama, Dövme stüdyomuzda faça izini dövme ile kapatma, ameliyat izini kalıcı dövme ile kapatma ve yanık izini dövme ile kapatma işlemleri yapılmaktadır. Estetik açıdan vücudunuzda kötü bir görünüme neden olan ve sizi psikolojik olarak da etkileyen faça izleri, ameliyat sonrası kalan dikiş izlerine ve vücudunuzun yanmasından dolayı oluşan yanık izlerine dövme yaparak kapatıyoruz. Kalıcı dövme ile yaptığımız bu yöntem sayesinde vücudunuzda bulunan izleri kamufle etmiş oluyoruz. Dışardan bakıldığı zaman sadece dövme görüneceğiniz için sizi de üzen bu durumdan kurtulmuş oluyorsunuz. Faça izine dövme yapabilmemiz için façanızın ilk yapıldığı andan altı ay gibi bir süre geçmiş olması gerekmektedir. Ameliyat yara izleri ve ameliyat dikiş izlerini dövme ile kapatabilmemiz için sekiz ay geçmiş olması gereklidir. Yanık izlerini dövme ile kapatmamız için ise bir yılı doldurmanız gereklidir. Sebebi ise yanıktan dolayı orda bir deri incelmesi gerçekleşmiştir. Yara izlerini dövme ile kapatıyoruz. Dövme (tattoo) yaptıracağınız bölgeyi doktorunuza gösterip onun da fikrini almanızı tavsiye ederiz. Aşağıdaki resimlerde hangi tür faça izlerine, ameliyat izine ve yanık izlerine dövme (tattoo) yaptığımızı görmeniz için örnek resimler koyduk.
  • #2987658
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.