Dövme Kursu Dövme Sertifikası

Dövme Kursu Dövme Sertifikası

Marmara » İstanbul » Bakırköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » İstanbul » Bakırköy
  • Özel ders / Sanat dersleri

  • Dövme Kursu Dövme Sertifikası
  • İlan no#2975640
Dövme Kursu Dövme Sertifikası
 
Dövme Kursu Dövme Sertifikası Dövme Kursu Dövme Sertifikası Dövme Kursu Dövme Sertifikası Dövme Kursu Dövme Sertifikası Dövme Kursu Dövme Sertifikası Dövme Kursu Dövme Sertifikası
Dövme Kursu Dövme Sertifikası, dövme bir kültürdür bu kültürü bilmeyen dövme yaptırırken kendi kriterlerini belirleyemez dövme sanatçısı olmanın altyapısında görsel ve güzel sanatlar vardır. Bu sanatın şu anda üniversitesi yok. Fakat okulunu beyaz kedi sanat atölyeleri kurdu. Dövme sanatını öğrenmek isteyenlere yardımcı olmak için kurulan okulun en belirgin isteği dövme sektöründe kaliteli dövmecilerin olması. İnsanların bedenine yapılan dövmeler onlarla ömür boyu yaşayacak, hiç kimse vücudunda kötü dövme taşımak istemez. Eğitimli dövmecilerden ressam dövmecilerde dövme yaptıran kişiler şanslı dövme severlerdir. Vücutlarında ömür boyu taşıyacakları dövmeleri ressamlara yaptıranlar sorun yaşamazlar. Resim alt yapısı olmayan dövmecilere yaptıranlar bozuk dövmelerle dolaşmak istemedikleri için düzelttirmeye gayret ederler. Eğer yine resim bilgisi olmayan dövmeciye dövme düzelttirmek gibi gaflete düşerlerse beterin beteri dövmeye sahip olurlar.. Profesyonel Dövmecilik Ressam Alt Yapısıyla Oluşacak Deneyimdir. Temelinde Resim Sanatı Olmayan Dövmeci Asla Profesyonel Değildir, Uzmandır. Çok İyi Yazı Yazar Fakat Dövme Yapamaz. Bakırköy Merkezde Dövme Dersi Veriyoruz. Dövme Derslerimiz 6 Ay sürmektedir. Ek Destek + 1 Ay Staj Tatbiki Eğitim Toplam 7 Ayda Dövmeci Olursunuz. İşyeri Açar Duruma Gelirsiniz. İş Yerinizin Dövme Makinesi Bizden :) Derslerimizin Aylık Ücreti 600 TL KALFALIK Ve USTALIK Belgesi Almak İsteyenler Bu Derslere Muhakkak Katılmalı.. Resmin Temelini Öğrenin Kendinizi Bu Temelle Yetiştirin Dövmede Çok İyi Yerlere Gelmek İsteyenler Mutlaka Gelsin Onlara Dövme Yapımının Sihirli Dünyasını Öğretelim. Sizde Dünyanın En İyi Dövmecileri Arasında Yerinizi Ayırtın... Farkınızı Farkedecekler ..
  • #2975640
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Özel ders
  2. Sanat dersleri
  • Hatice Atik Resim Atölyesi GÜZEL SANATLARA HAZIRLIK KURSU

    2000 yılından bu yana yetenek sınavlarında % 100'e yakın başarı ile devam eden a ...

  • Antalya Fluart Seramik kursu

    FLU ART Sanat Evi Gençlik mah.Işıklar cad. 1315 sok.(Cender Oteli yanı) Çetin a ...

  • BURSA SANAT TİYATROSU

    BURSA SANAT TİYATROSU YENİ DÖNEM TİYATRO KURSU KAYITLARIMIZ BAŞLAMIŞTIR..ADRES: ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.