İstanbul Bağcılarda şarjmatik

İstanbul Bağcılarda şarjmatik

Marmara » İstanbul » Bağcılar
650₺
  • 650₺
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
İstanbul Bağcılarda şarjmatik
 
İstanbul Bağcılarda şarjmatik İstanbul Bağcılarda şarjmatik İstanbul Bağcılarda şarjmatik İstanbul Bağcılarda şarjmatik İstanbul Bağcılarda şarjmatik İstanbul Bağcılarda şarjmatik
ACİL ŞARJ İSTASYONU Acil Şarj İstasyonu Cihazı Özellikleri; Cihazımız mdf ve alüminyum malzemeden imal edilmiştir.küçük ve şık görünümü sayesinde fazla yer kaplamaz. 27cm x 52cm x 27cm ölçülerindedir. 2 bölümden oluşur aynı anda 2 telefonu şarj eder kilitli bölümleri sayesinde şarj süresince telefonun başında beklemenize gerek yoktur. Herbir bölümde 10 ader şarj ucu bulunmaktadır ve bu uçlar piyasadaki tüm cep telefonlarına uyumludur. model cep telefonunu şarj eder, Europa Standart ucu ile bir çok değişik cihaz şarj edilebilir. * Elektronik para okuyucusu sayesinde üzerine takılan örnek parayı tanır Sahte paraları kabuletmez * Sisteme para atıldıktan sonra seçili bölümün tuşuna basıldığında o bölümün led digit geri saymaya başlar süre bitiminde buzer ile 5 sn ikaz eder Kesinlikle diğer takılan cihazlarla bir karışıklık yaşanmaz. * Kesinlikle şoklama sistemi ile çalışmadığı için hiç bir telefona, bataryaya yada cihaza zarar vermez. Sistem her bölüm için ayrı güç kaynağı kullanılmıştır.arıza durumunda sadece Arızalı bölüm devredışı kalır. * Mümkün Olabildiğince hızlı ve temiz şarj imkanı sağlar. * Acil durumlarda önceden şarj çıkarılabilir.. * Şarj uçları özel malzemeden üretilmiş, dayanıklı esnek ve holojendir. Dış ünitedeki led ekran ışıkları sayesinde çok uzaktan bile fark edilebilir. * Elektrik tüketimi minumum seviyede olup aylık 5 ile 7 TL arası tüketim yapar. Şebeke hattından gelebilecek elektrik dalgalarına veya kısadevre durumlarına karşı korumalı olup cihaz kendisini güvenliğe alır. * Cihaz tamemen kendi imalatımızdır 1 yıl garantilidir. Ekstra Özellikler; * Otogarlar, hava alanları, çay bahçeleri, hastaneler, kurumsal binalar, okul kantinleri, büfeler, tatil beldeleri, trafiğe kapalı alanlarda vb. Bir çok alanda kullanım kolaylığı sağlar.
  • #3803665
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.