devren satılık reklam atölyesi

devren satılık reklam atölyesi

Marmara » İstanbul » Bağcılar
60.000₺
  • 60.000₺
    Marmara » İstanbul » Bağcılar
devren satılık reklam atölyesi
 
devren satılık reklam atölyesi devren satılık reklam atölyesi devren satılık reklam atölyesi devren satılık reklam atölyesi devren satılık reklam atölyesi
daha öncesinde aynı işyerinde 20 yıl tabelacı olarak bilinen bağcılarda 8 yıldır faaliyet gösteren reklam atölyesi satılıktır. firmamız çok merkezi bir yerdedir.5 yol kavşağında köşe binadadır 3 cephesinden görünebilen led tabelaları grafik ekran paneli ile müşteri sıkıntısı çekmeyeceğiniz bir yerdir. tölyede 160 x 300 çelik şasi cnc router. 60 cm summa marka belcika malı plotter3 adet bilgisayar. alüminyum gönye kesme, demir kesme makita hilti, makita matkap, makita büyük spiral, küçük spiral, çamta kaynak makinası, 8mt merdiven 4mt akrobat merdiven, çeşitli el aletleri örnek led tabelalar ofis malzemeleri ile faal olarak satılıktır.
  • #3541704
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.