İlk sah.den orj. çilek marka çalışma-b.sayar masası ve rafı- 110 TL.

İlk sah.den orj. çilek marka çalışma-b.sayar masası ve rafı- 110 TL.

Marmara » İstanbul » Fatih
110₺
  • 110₺
    Marmara » İstanbul » Fatih
İlk sah.den orj. çilek marka çalışma-b.sayar masası ve rafı- 110 TL.
 
İlk sah.den orj. çilek marka çalışma-b.sayar masası ve rafı- 110 TL. İlk sah.den orj. çilek marka çalışma-b.sayar masası ve rafı- 110 TL. İlk sah.den orj. çilek marka çalışma-b.sayar masası ve rafı- 110 TL. İlk sah.den orj. çilek marka çalışma-b.sayar masası ve rafı- 110 TL. İlk sah.den orj. çilek marka çalışma-b.sayar masası ve rafı- 110 TL. İlk sah.den orj. çilek marka çalışma-b.sayar masası ve rafı- 110 TL.
Taşınma, yer sorunu nedeniyle ilk sah.den az, temiz kul.mış, hiçbir defosu, çiziği vs. olmayan, sağlam, ekli resimlerinde görüldüğü gibi yepyeni görünümlü, çam renkli, (uz.130cm X gen.68cm X yüks.74.5cm.) ebatlı, kapak üzerleri turkuaz renkli, biri kilitli 3 raylı çekmecesi, yine raylı ara katı olan Çilek mağazasından alınmış, orij.Çilek marka çalışma- bilgisayar masası ve resimdeki gibi masanın üstünde birleşik şekilde yada duvara montajla ayrı kullanabilen(uz.102cm X gen.25 cm X yüks.5.5 cm.) ebatlı, kitap- CD, DVD, kaset, vs.rafı ikili takım halinde tamamı 110 TL. ye satılıktır. Avukat, Dr, mühendis vs. Ofis–işyeri içinde veya evde genç, öğrenci odasında çalışma, çizim, bilgisayar vs. için çok amaçlı kullanılabilecek kaliteli masayı ciddi Alıcılarcep.no.dan irt.kurup, yerinde görebilirler. Not; Alıcı İst.Cerrahpaşa-K.M.Paşa cd.üzerindeki vereceğimiz kolay ve merkezi adresten teslim alacaktır.
  • #2710443
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.