sahibinden kullanılmamış, 4 proğr.6045eg, inox arçelik bulaşık makinesi.

sahibinden kullanılmamış, 4 proğr.6045eg, inox arçelik bulaşık makinesi.

Marmara » İstanbul » Fatih
550₺
  • 550₺
    Marmara » İstanbul » Fatih
sahibinden kullanılmamış, 4 proğr.6045eg, inox arçelik bulaşık makinesi.
 
sahibinden kullanılmamış, 4 proğr.6045eg, inox arçelik bulaşık makinesi. sahibinden kullanılmamış, 4 proğr.6045eg, inox arçelik bulaşık makinesi. sahibinden kullanılmamış, 4 proğr.6045eg, inox arçelik bulaşık makinesi. sahibinden kullanılmamış, 4 proğr.6045eg, inox arçelik bulaşık makinesi. sahibinden kullanılmamış, 4 proğr.6045eg, inox arçelik bulaşık makinesi. sahibinden kullanılmamış, 4 proğr.6045eg, inox arçelik bulaşık makinesi.
Kullanılmamış 6045 EG, 4 proğramlı, tuz ve parlatıcı göstergeli inox parmak izi bırakmaz Arçelik Marka bulaşık Makinası sahibinden acil satılıktır. Makinede Sadece bir kere kontrol amaçlı deneme yıkaması yapılmıştır. Makineyi, arçelik mağazasından 1100 TL.ye satın almış olan kardeşim ikinci kez kullanmak nasip olamadan ani kalp kriziyle vefat ettiğinden İhtiyaç fazlası bu kesinlikle kullanılmamış, sağlam bulaşık makinasını 550 TL.ye satıyoruz. Mağazadan almış gibi gönül rahatlığıyla alıp, kullanabilirsiniz. Ciddi alıcılarno.ile irtibat kursunlar.Not; Alıcı, İst.Cerrahpaşa Mah. Kocamustafapa Caddesi üzerindeki vereceğimiz kolay ve merkezi adresten teslim alıp, götürecektir
  • #2710396
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.