İlginç meyve/sebze tohumları - 2

İlginç meyve/sebze tohumları - 2

Karadeniz » Zonguldak » Hisarönü
5₺
  • 5₺
    Karadeniz » Zonguldak » Hisarönü
İlginç meyve/sebze tohumları - 2
 
İlginç meyve/sebze tohumları - 2 İlginç meyve/sebze tohumları - 2 İlginç meyve/sebze tohumları - 2 İlginç meyve/sebze tohumları - 2 İlginç meyve/sebze tohumları - 2 İlginç meyve/sebze tohumları - 2
1)Achocha (Hanım terliği): Kalp ve tansiyon rahatsızlıkları için çok faydalı olduğu internet kaynaklarınca belirtilen bir sebze. Yetiştirilmesi çok kolay olup; bitki kudret narı şeklinde tel çubuk vb şeylere sarılır. Bitki yeşil olarak salata yapılıp yenebildiği gibi; bamya şeklinde yemeği yapılablir, çok güzel turşusu olur, kızartması yapılabilir, bamya gibi kurutulup kış için saklanabilir. Bununda bitki yaprakları ıspanak şeklinde yeneblir. Tohum; 20 adetlik pk 5 ytl. (foto:1) 2)Kohlrabi: Yeşil ve mor türler. Tohum her biri 200 adetlik pk 5 ytl. (foto:2) 3)Kırmızı saplı soğan: Uzakdoğu kökenli ilginç bir yeşil soğan türü. Tohum; 200 adetlik pk 5 ytl. (foto:3) 4)White habanero biber; süt beyaz renkli aşırı acı biber. Tohum: 20 adetlik pk 5 ytl. (foto:4) 5)Kırmızı bamya: Tohum; 50 adetlik pk 5 ytl. (foto:5) 6)Parfüm kavun: Çok küçük, kesildiğinde etrafa keskin bir koku veren, saksıda yetiştirilebilecek bir kavun türü. Tohum; 50 adetlik pk 5 ytl. (foto:6)
  • #1627345
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.