İlginç meyve/sebze tohumları- 1

İlginç meyve/sebze tohumları- 1

Karadeniz » Zonguldak » Hisarönü
5₺
  • 5₺
    Karadeniz » Zonguldak » Hisarönü
İlginç meyve/sebze tohumları- 1
 
İlginç meyve/sebze tohumları- 1 İlginç meyve/sebze tohumları- 1 İlginç meyve/sebze tohumları- 1 İlginç meyve/sebze tohumları- 1 İlginç meyve/sebze tohumları- 1 İlginç meyve/sebze tohumları- 1
1) Mini Tamarillo (Cyphomandra abutiloides): Kıyı kesimlerimizde dış ortamda tek yılda meyve verebilen, üzümsü turuncu renk meyveli tropik bitki.Tohum: 50 adetlik pk 5 ytl (foto:1) 2) Kiwano: Salatalık şeklinde sarılıcı bir bitkiye sahip olup meyveleri olgunlaştığında içindeki jelli kısım yenir. Bol C vitamini içerdiği ve saç dökülmesini durdurmada etkili olduğu net kaynaklarınca belirtilmektedir.Tohum: 20 adetlik pk 5 ytl. (foto:2) 3) Passion fruit (Aşk meyvesi): Sarılıcı çok yıllık bir meyve. Akdeniz ve Ege Böl. dış ortamlarda Karadeniz Böl. seralarda yetişiyor. Tohum: 20 adetlik pk 5 ytl. (foto:3) 4)Bohça biber: Dekoratif amaçlı ve yenebilen acı biber türü. Tohum: 30 adetlik pk 5 ytl. (foto:4) 5)Winged bean: Taze fasulye olarak ister pişirilerek isterse çiğ olarak salatalarda kullanılabilen. Soya benzeri olduğundan kuru fasulye olarak da tüketilebilen Uzakdoğu kökenli harika bir sırık fasulye türü. Tohum: 20 adetlik pk 5 ytl. (foto:5) 6)Saksılık domatesler: 4 çeşit; Tumbling tom red, Tumbling tom yellow, Tumbler, Yellow pigmy. Tohum: her tür ayrı ayrı 20 adetlik pk 5 ytl. (foto:6) Diğer onlarca ilginç meyve sebze tohumu için benimle irtibata geçebilirsiniz.
  • #1627318
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.