İSKELE DUVAR DAYAMA (TIJ) 40cm, 50cm

İSKELE DUVAR DAYAMA (TIJ) 40cm, 50cm

Marmara » Kocaeli » Bekirdere
6₺
  • 6₺
    Marmara » Kocaeli » Bekirdere
İSKELE DUVAR DAYAMA (TIJ) 40cm, 50cm
 
İSKELE DUVAR DAYAMA (TIJ) 40cm, 50cm İSKELE DUVAR DAYAMA (TIJ) 40cm, 50cm İSKELE DUVAR DAYAMA (TIJ) 40cm, 50cm İSKELE DUVAR DAYAMA (TIJ) 40cm, 50cm
Bina dış yüzeylerine Mantolama, Boyama, Alüminyum kaplama veya tamirat tadilat işleri için İskele kurlumu yapıyorsanız veya böyle bir iş için iskele kiraladıysanız kiralamış olduğunuz iskeleleri duvara sabitlemek için bu saplamaları kullanabilirsiniz. Gerçi ben işimi tahta parçası ve tellerle görüyorum diyebilirsiniz.Can sizin canınız istediğiniz gibi riske atabilirsiniz. Profosyonel anlamda düşünürseniz bu duvar dayamaları sizin işinizi yıllarca görecektir.Her kullanımda yanlızca 0.60 tl'lik bir çelik dübel masrafınız olacaktır. Duvar dayamalar 40cm, 50cm ve isteğe bağlı olarak değişik ebatlarda üretilmektedir. skele'ye sabitlenen kelepçeler boru çapı Ø 42 - Ø 48 arasındaki iskele demirlerinde kullanılabilir. Tij'lerin baş kısımlarına 12cm uzunluğunda T demir kaynatılmıştır. Uçlarında RED HIT marka M16 65mm çelik dübel takılıdır. KAMA YAPI TİCARET / BEKİRPAŞA / İZMİT Suat DİNÇER 0(262)GSM :(Turkcell)
  • #2149458
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.