RED HIT M16 65mm ÇELİK ÇAKMA İSKELE DÜBELİ (ÇELİK DÜBEL)

RED HIT M16 65mm ÇELİK ÇAKMA İSKELE DÜBELİ (ÇELİK DÜBEL)

Marmara » Kocaeli » Bekirdere
30₺
  • 30₺
    Marmara » Kocaeli » Bekirdere
RED HIT M16 65mm ÇELİK ÇAKMA İSKELE DÜBELİ (ÇELİK DÜBEL)
 
RED HIT M16 65mm ÇELİK ÇAKMA İSKELE DÜBELİ (ÇELİK DÜBEL) RED HIT M16 65mm ÇELİK ÇAKMA İSKELE DÜBELİ (ÇELİK DÜBEL) RED HIT M16 65mm ÇELİK ÇAKMA İSKELE DÜBELİ (ÇELİK DÜBEL) RED HIT M16 65mm ÇELİK ÇAKMA İSKELE DÜBELİ (ÇELİK DÜBEL) RED HIT M16 65mm ÇELİK ÇAKMA İSKELE DÜBELİ (ÇELİK DÜBEL)
Bu ilana bir şekilde ulaşabildiyseniz , inşaat ve iskele işiyle uğraşıyorsunuz demektir. Resimlerden de net bir şekilde görebileceğiniz gibi bu malzeme iskeleleri bina duvarlarına sabitlemek için betonu matkapla deldikten sonra çakılarak kullanılır.Bu çelik dübel'i kullanabilmek için duvar dayama veya tij tabir edilen duvar dayama aparatlarına ihtiyaç vardır. Malzemenin markası RED HIT dir. 16mm Çapı ve 65mm yüksekliği vardır.Kutularında 50 adet olarak satışa sunulmuştur. rünü H tipi veya farklı tiplerde iskele ile çalışan Boya badana, mantolama, Alüminyum kaplama , dış cephe tamirat tadilat işleri işleri kişiler kullanıcı olarak , İskele ve yapı malzemeleri imalatı yapan kişiler de imalatçı olarak kullanabilirler.. M16*65mm Çelik dübel adet fiyatı 0.60 tl ----- Kutu fiyatı ise 50*0.60 = 30.00 tl. dir. Yukarıdaki fiyat çok iddialı bir fiyattır.Hele birde imalatçıysanız ve en az 1000 adet (20 kutu) alcam derseniz birim fiyatı 0.50 tl olacaktır. NOT : Ürünü İstanbul dışında , Kocaeli'deki Fabrika depomuzdan da teslim alabilirsiniz.Suat bey bu konuda size yardımcı olacaktır KAMA YAPI TİCARET / BEKİRPAŞA / İZMİT GSM :(Turkcell)
  • #2149419
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.