Havuzlu Sitede Eşyalı Kiralık Villa

Havuzlu Sitede Eşyalı Kiralık Villa

Akdeniz » Antalya » Antalya
140₺
  • 140₺
    Akdeniz » Antalya » Antalya
Havuzlu Sitede Eşyalı Kiralık Villa
 
Havuzlu Sitede Eşyalı Kiralık Villa Havuzlu Sitede Eşyalı Kiralık Villa Havuzlu Sitede Eşyalı Kiralık Villa Havuzlu Sitede Eşyalı Kiralık Villa Havuzlu Sitede Eşyalı Kiralık Villa Havuzlu Sitede Eşyalı Kiralık Villa
Orman içinde, 640 rakımda nem oranı düşük, sakin nezih bir sitede, bahçeli dubleks, eksiksiz eşyalı evimi kiraya veriyorum. Evde çocuk dahil dört kişi konaklayabilir ve havuz tesislerinden yararlanabilir (ilave max. 2 kişi, extra ücrete tabi) ). Evim Kemer-Beycik Köyü nde, Tekirova ya 9 km. Kemer e 22 km. mesafededir. Kemer, Tekirova, Tahtalı Teleferik, Phaselis, Çıralı, Ulupınar, Adrasan, Gelidonya gibi yakın yerlere geziler yapabilirsiniz.Tarihi Lykia Yolu'nda doğa yürüyüşleri yapabilir, köyümüz yanında bulunan Loedekia kalıntılarını, kral mezarlarını , Beycik Damlataş Mağarsını, Beycik Şelalesi ni görebilir, Çıralı dan yemekli, koyları gezdiren tekne turlarına katılabilirsiniz.. Sitemiz köyün en güzel ve seçkin sitesidir. Villanin toplam kullanim alanı 125 m², açık mutfak ve yüksek tavanlı salonu ve üst katta 2 yatak odasi( biri klimalı) bulunmaktadir. Üst katta balkonu, zeminde geniş terası vardır.Banyo ve mutfakta devamlı sıcak su vardır.Tv uydu çanak antenlidir. Bahçesinde barbekü ve hamak vardır.Sitemizde sürekli iki görevli bulunmakta, bir çok Türk ve yabancı aile sürekli yaşamaktadır. Evime 15 metre mesafede site yüzme havuzu tesisi bulunuyor. Çocuk havuzu da mevcut ve Mayıs dan, Ekim e kadar faaldir. İçme ve kullanma suyu köy şebekesinden gelmekte olup memba suyudur.Acil ihtiyaçlar için Köy de iki market oldugu gibi, sabahları köylüden taze süt, yumurta ve mevsimsel meyveler tedarik edilebilir. Daha büyük alışverişler için 10 dakikalık mesafede olan Tekirova'ya gidilebilir. Havuza alternatif olarak aracınız ile 10 dakikada Tekirova plajlarına ulaşabilirsiniz. İstenirse transferler tarafımızdan makul bir ücret karşılığında yapılabilir. Hava alanı 70 km Otogar 65 km Şehir merkezinden rahatlıkla ulaşım sağlanabilir Su ücrete dahildir.Elektrik extra, 1 kw/h = 0.50 TL. Ev teslim alındığı gibi temiz olarak teslim edilecektir. İstenilirse temizlik tarafımızdan 120.-TL. ücretle yaptırılabilir.
  • #4073490
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.