Adrasan, Çıralı, Olympos a yakın, havuzlu sitede, eşyalı villa

Adrasan, Çıralı, Olympos a yakın, havuzlu sitede, eşyalı villa

Akdeniz » Antalya » Kemer
120₺
  • 120₺
    Akdeniz » Antalya » Kemer
Adrasan, Çıralı, Olympos a yakın, havuzlu sitede, eşyalı villa
 
Adrasan, Çıralı, Olympos a yakın, havuzlu sitede, eşyalı villa Adrasan, Çıralı, Olympos a yakın, havuzlu sitede, eşyalı villa Adrasan, Çıralı, Olympos a yakın, havuzlu sitede, eşyalı villa Adrasan, Çıralı, Olympos a yakın, havuzlu sitede, eşyalı villa Adrasan, Çıralı, Olympos a yakın, havuzlu sitede, eşyalı villa Adrasan, Çıralı, Olympos a yakın, havuzlu sitede, eşyalı villa
Orman içinde, 640 rakımda nem oranı düşük, sakin nezih bir sitede, bahçeli dubleks, eksiksiz eşyalı evimi kiraya veriyorum. Günlük kirası 90.-TL. + sarfettiginiz elektrik ücretidir. Evde çocuk dahil dört kişi konaklayabilir(ilave 2 kişi) ve havuz tesislerinden yararlanabilir. Evim Kemer-Beycik Köyü nde, Tekirova ya 9 km. Kemer e 22 km. mesafededir. Kemer, Tekirova, Tahtalı Teleferik, Phaselis, Çıralı, Ulupınar, Adrasan, Gelidonya gibi yakın yerlere geziler yapabilirsiniz. Tarihi Lykia Yolu'nda doğa yürüyüşleri yapabilir, köyümüz yanında bulunan Loedekia kalıntılarını, kral mezarlarını, damlataş mağarsını görebilirsiniz. Beykent Evleri Sitesi köyün en güzel ve seçkin bir sitesidir. Villanin toplam kullanim alanı 120m², açık mutfak ve yüksek tavanlı salonu ve üst katta 2 yatak odasi ( biri KLİMALI) bulunmaktadir. Üst katta balkonu, zeminde geniş terası vardır.Banyo ve mutfakta devamlı sıcak su vardır.Tv uydu çanak antenlidir. Bahçesinde barbekü ve hamak vardır. Sitede sürekli iki görevli bulunmakta, bir çok Türk ve yabancı aile sürekli yaşamaktadır. Evime 15 metre mesafede site yüzme havuzu tesisi bulunuyor. Site havuzu(çocuk havuzu da mevcut) Mayıs dan Ekim e kadar faaldir. İçme ve kullanma suyu köy şebekesinden gelmekte olup menba suyudur. Acil ihtiyaçlar icin Köy de iki market oldugu gibi, sabahları köylüden taze süt, yumurta ve mevsimsel meyveler tedarik edilebilir. Daha büyük alışverişler için 10 dakikalik mesafede olan Tekirova'ya gidilebilir. Havuza alternatif olarak aracınız ile 10 dakikada Tekirova plajlarına ulaşabilirsiniz. Sonbahar. ......16 Ekim / 16 Kasım ........100.-TL. Kış.............16 Kasım / 16 Mart..........90.-TL. İlkbahar.........16 Mart / 16 Mayıs.........100.-TL. Yaz.............16 Mayıs /16 Ekim..........120.-TL. İlave kişi için 20.-TL(en fazla iki kişi daha konaklayabilir)
  • #3728411
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.