Hamileyken çarptılar Bırakıp Gittiler ACİL YUVA(Sakarya)

Hamileyken çarptılar Bırakıp Gittiler ACİL YUVA(Sakarya)

Marmara » Sakarya » Adapazarı
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Sakarya » Adapazarı
Hamileyken çarptılar Bırakıp Gittiler ACİL YUVA(Sakarya)
 
Hamileyken çarptılar Bırakıp Gittiler ACİL YUVA(Sakarya) Hamileyken çarptılar Bırakıp Gittiler ACİL YUVA(Sakarya) Hamileyken çarptılar Bırakıp Gittiler ACİL YUVA(Sakarya) Hamileyken çarptılar Bırakıp Gittiler ACİL YUVA(Sakarya) Hamileyken çarptılar Bırakıp Gittiler ACİL YUVA(Sakarya) Hamileyken çarptılar Bırakıp Gittiler ACİL YUVA(Sakarya)
Bu küçük hanım sakarya da şehrin işlek caddesinde bir polis aracının altında kaldı. Polisler Belediyeyi aradı alın barınağa götürün diye ve işlerine döndüler ama ne gelen oldu ne el uzatan.Akşamüstü haberi bana ulaştı hemen kucakladığım gibi Veteriner kliniğine götürdüm. Şükür ki kırığı yokmuş. Yarasına dikiş atıldı Hamile olabilir .Şimdilik benim köpeğimin kulübesine aldım ama yer arıyorum. Neden derseniz apartman da oturuyorum ve sokaktan kurtardığım 2 köpeğim var. Ayrıca sokakta baktıklarım da cabası. Ona bakacak yerim malesef yok. Bir bahçeniz varsa lütfen ona da yer açın. Pişman olmayacaksınız. iletişim:
  • #3216259
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.