Güzeller Güzeli Sindy Ücretsiz Sahiplendirilecektir(Sakarya)

Güzeller Güzeli Sindy Ücretsiz Sahiplendirilecektir(Sakarya)

Marmara » Sakarya » Kurtköy
Görüşülür
  • Görüşülür
    Marmara » Sakarya » Kurtköy
Güzeller Güzeli Sindy Ücretsiz Sahiplendirilecektir(Sakarya)
 
Güzeller Güzeli Sindy Ücretsiz Sahiplendirilecektir(Sakarya) Güzeller Güzeli Sindy Ücretsiz Sahiplendirilecektir(Sakarya) Güzeller Güzeli Sindy Ücretsiz Sahiplendirilecektir(Sakarya) Güzeller Güzeli Sindy Ücretsiz Sahiplendirilecektir(Sakarya)
Bilindik hikayelerden geçilmez ülkemizde. Alırsın seversin bir de anne olsun istersin sonra da bir erkek bebeği alır hem kalan bebeklerden hem anneden kurtulursun. Güzel 6 7 aylık civarında bu kızın da hikayesi aynı. Sevildi ilgi gördü ve terk edildi . Şimdi yalnız başına hayatta kalma çabasında ama o teriyer kırması yani sokaklar onun gibilere uygun değil. Çok yemez, derdi de çok değildir. Bahçenizde onun için yer varsa ona bu iyiliği yapın . Pişman olmayacaksınız. Not: Kısırlaştırma şartıyla sahiplendirilecektir. İletişim: mail : ketmenbripeta@hotmail.com
  • #3165384
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.