HİLAL TERMAL TATİL KÖYÜNDEN DEVRE MÜLK ALMANIN TAM ZAMANI...

HİLAL TERMAL TATİL KÖYÜNDEN DEVRE MÜLK ALMANIN TAM ZAMANI...

Ege » Afyonkarahisar » İhsaniye
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » Afyonkarahisar » İhsaniye
HİLAL TERMAL TATİL KÖYÜNDEN DEVRE MÜLK ALMANIN TAM ZAMANI...
 
HİLAL TERMAL TATİL KÖYÜNDEN DEVRE MÜLK ALMANIN TAM ZAMANI... HİLAL TERMAL TATİL KÖYÜNDEN DEVRE MÜLK ALMANIN TAM ZAMANI... HİLAL TERMAL TATİL KÖYÜNDEN DEVRE MÜLK ALMANIN TAM ZAMANI... HİLAL TERMAL TATİL KÖYÜNDEN DEVRE MÜLK ALMANIN TAM ZAMANI... HİLAL TERMAL TATİL KÖYÜNDEN DEVRE MÜLK ALMANIN TAM ZAMANI... HİLAL TERMAL TATİL KÖYÜNDEN DEVRE MÜLK ALMANIN TAM ZAMANI...
ŞİMDİ ALIN KARLI ÇIKIN! AFYONKARAHİSAR GAZLIGÖL HİLAL TERMAL TATİL KÖYÜNDE SATILIK LÜKS DEVREMÜLKLER.... GELİN GÖRÜN VE GEREKİRSE KULLANIN ( 1 GECE KONAKLAYIN) BEĞENİRSENİZ ALTIN KARARINIZI VERİN HİSSE SAHİBİ OLARAK; *** SAĞLIKLI HAYAT, *** ÖMÜR BOYU TATİL, *** DOĞRU YERE VE DOĞRU ZAMANDA KÜÇÜK BİR SERMAYE İLE DEV YATIRIM YAPIN TERMAL'İN KALBİNDE SİZE YER AÇTIK GAZLIGÖL'ÜN EFSANELERE KONU MUCİZEVİ SUYUNU SON DERECE MODERN BİR MİMARİYLE VE YEŞİLLİKLER İÇİNDE SAĞLIĞINIZA SUNUYORUZ. *** DÖRT BOYUTLU TEDAVİ: İÇMECE, BANYO, ÇAMUR, BUHAR *** ÖMÜR BOYU TAPULU, YILDA 10 GÜN KULLANIM SÜRELİ FRİG VADİSİ, ASLANTAŞ, YAZILITAŞ, AFYON KALESİ, AFYON KOCATEPE, TAŞOYMA KİLİSESİ, AVDALAZ KALESİ, KARAHİSAR KALESİ, SULTAN DİVANİ MEVLEVİHANE MÜZESİ GİBİ GENİŞ BİR TARİHİ VE KÜLTÜREL DOKUYA SAHİP BİR BÖLGEDE *** 5 YILDIZLI OTEL KONFORUNDA DAYALI DÖŞELİ *** HER DAİREDE AİLEYE ÖZEL HAMAM VE HAVUZ KEYFİ *** GELMEK İSTEMEDİĞİNİZDE SİZİN YERİNİZE TESİS TARAFINDAN KİRAYA VERME İMKANI; Gazlıgöl 32 minerale sahiptir. içmece, banyo ve buhar banyosu şeklinde kullanılır.kullanıldığında ise böbrek taşı düşürme kum dökme idrar yolları iltihaplarında kadın has. mide rahatsızlıklarında faydalıdır.buhar banyosunda ise astım- bronşit nefes darlığı hastalıklarına iyi gelmektedir.hamam kürü dediğimiz kaplıcası ise romatizma-kalp ve damar has.- tansiyon-nörolojik rahatsızlıklar-eklem romatizmaağrılarında-bel fıtıklarında-kuluç ağrılarında sitre-psikolojik tedavide de bitki banyoları mevcuttur.çamur banyosunda da sedef-alabula- cilt yaralarına iyi gelmektedir. (Termal su zenginliği açısından Avrupa'da 1. Dünya'da 7.Sıradayız.) DAHA FAZLA BİLGİ VE REZERVASYON İÇİN BİZİ ARAYIN; Akkuş & Hilal Termal Tatil Köyü Trabzon Koordinatörlüğü Trabzon Valiliği karşısı İnönü Cd. No: 77/ A Trabzon 0.544..533.
  • #3134891
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.