DÜNYANIN 1 NUMARALI TERMAL TESİSİNDEN DEV YATIRIM PROJESİNDEN DEVREMÜLK AL

DÜNYANIN 1 NUMARALI TERMAL TESİSİNDEN DEV YATIRIM PROJESİNDEN DEVREMÜLK AL

Karadeniz » Trabzon » Erdoğdu
Görüşülür
  • Görüşülür
    Karadeniz » Trabzon » Erdoğdu
DÜNYANIN 1 NUMARALI TERMAL TESİSİNDEN DEV YATIRIM PROJESİNDEN DEVREMÜLK AL
 
DÜNYANIN 1 NUMARALI TERMAL TESİSİNDEN DEV YATIRIM PROJESİNDEN DEVREMÜLK AL DÜNYANIN 1 NUMARALI TERMAL TESİSİNDEN DEV YATIRIM PROJESİNDEN DEVREMÜLK AL DÜNYANIN 1 NUMARALI TERMAL TESİSİNDEN DEV YATIRIM PROJESİNDEN DEVREMÜLK AL DÜNYANIN 1 NUMARALI TERMAL TESİSİNDEN DEV YATIRIM PROJESİNDEN DEVREMÜLK AL DÜNYANIN 1 NUMARALI TERMAL TESİSİNDEN DEV YATIRIM PROJESİNDEN DEVREMÜLK AL DÜNYANIN 1 NUMARALI TERMAL TESİSİNDEN DEV YATIRIM PROJESİNDEN DEVREMÜLK AL
Hilal & Akkuş Termal Tatil Köyü; 2008 yılı Bakanlar Kurulu tarafından Türkiyeââ¬â"¢nin termal başkenti ilan edilen Afyonââ¬â"¢un İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl bölgesinde Yaylabağı Belediyesi sınırları içerisinde kurulmakta olan 5 yıldızlı termal tedavi merkezinin adıdır. AMACIMIZ: Sizleri Termal Kaplıcalarıyla Ünlü 2008 Bakanlar Kurulu tarafından Türkiye termal başkenti ilan edilen Afyonââ¬â"¢un, Gazlıgöl Beldesinde Hem Sağlık Hem Tatil Hem de Yatırım İmkanı Sunan Hilal Termal Tatil köyü ve aynı anda Kaplıca tedavi merkezi olan Tesislerimizde ; â⬢ Senede 10 gün Kullanımlı â⬢ Ömür Boyu Tapulu â⬢ Dayalı Döşeli â⬢ Lüx Eşyalı 1+1 - 2+1 ve 3+1 süper lüx â⬢ 5 Yıldızlı Dairelerde Otel Konforunda â⬢ Mülk Sahibi Yapıyoruz. â⬢ 2014ââ¬â"¢te ilk devrenizi kullanacaksınız. Kısaca : Memleketimizin doğal kaynaklarını insanlığın hizmetine sunmak memleket ekonomisine katkıda bulunmak bölge insanına iş imkanı sağlamak insanları doğal tedavi yöntemleri ile sağlığına kavuşturmak sağlıkla beraber tatil imkanı da sunmak. Her dairemizde; yemek yapabilmek üzere gerekli olan bütün araç ve gereçlerin bulunduğu salona açık bir mutfak, televizyonuna kadar bir evi ev yapacak bütün mobilyası ve mefruşatıyla rahat bir salon ve bir yatak odası ve Türk hamamı şeklinde dizayn edilmiş 2, 5 tonluk termal havuzu da barındıran bir banyo bulunmaktadır. Bölgenin termal suyunun; solunum sistemi, cilt, kalp ve dolaşım sistemi, böbrek ve idrar yolları, kadın hastalıkları, nörolojik rahatsızlıklar ve metabolizma rahatsızlıklarında etkili olduğu kanıtlanmıştır. 2014 yılında hizmete geçecek Hilal Termal 2. etabımızda 10'ar ve 7 günlük devreler halinde paylı mülkiyet sistemine göre devre mülk satışları devam etmektedir. Akkuş Termal 2014 yılında hizmete geçecektir. 1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerde devre mülkler 10ââ¬â"¢ar ve 7 günlük halinde paylı mülkiyet sistemine göre devre mülk satışları devam etmektedir. Ulaşımın 30 Ağustos 2013ââ¬â"¢de açılacak 4. Uluslar arası Zafer Havaalanı ile sağlanacak olması ve değeri giderek artacaktır.
  • #3124971
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.