HER CINS KEDI BULUNUR(SCOTISH-BRITISH-EXZOTIC-İRAN-VS)

HER CINS KEDI BULUNUR(SCOTISH-BRITISH-EXZOTIC-İRAN-VS)

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
Görüşülür
HER CINS KEDI BULUNUR(SCOTISH-BRITISH-EXZOTIC-İRAN-VS)
 
HER CINS KEDI BULUNUR(SCOTISH-BRITISH-EXZOTIC-İRAN-VS) HER CINS KEDI BULUNUR(SCOTISH-BRITISH-EXZOTIC-İRAN-VS) HER CINS KEDI BULUNUR(SCOTISH-BRITISH-EXZOTIC-İRAN-VS) HER CINS KEDI BULUNUR(SCOTISH-BRITISH-EXZOTIC-İRAN-VS) HER CINS KEDI BULUNUR(SCOTISH-BRITISH-EXZOTIC-İRAN-VS) HER CINS KEDI BULUNUR(SCOTISH-BRITISH-EXZOTIC-İRAN-VS)
....arayıpta bulamadığınız yada bulupta anlaşamadığınız her cins kedi bulunur. ...Türkiye nin ilk ve tek olarak sadece kedi satışı yapan duffy Petshop da her cins kedi bulunur.22 yıllığın verdigi tecrübe ve deneyimli kadrosuyla siz kedi severlere hizmet etmekten gurur duymaktayız. ...yavrularımız 2 aylık olup saglık ve ırk garantisini firmamız ve veteriner hekimimiz tarafından verilmektedir. ...Huzurlu ve Güvenli bir alışveriş için sizleri magazamıza bekliyoruz. ...irt:0538.592.00.03 yada (0312)440.20.53 den ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. ...adres:mesnevi sokak 14/b Çankaya Ankara. ...duffy petshop(cat house) ...saygı ve sevgilerimizle.
  • #4069111
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • İRAN CİNCHİLLA YAVRULARI(SÜPERR)

    ...idda ediyoruz Ankara Nın en güzel İran Cinchilla yavruları sadece Türkiye nin ...

  • ANKARADA ANNE ALTINDAN BRITISH-SCOTISH YAVRU

    Ankara'da anne altından British Shorthair ve Scotish Fold yavrularımız yeni sahi ...

  • Yavru sarmana yuva arıyoruz

    Ankara'da Milli Kükütphane'nin bahçesinde ağlarken bulduğumuz tahminen bir aylık ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.