HER CINS KEDI BULUNUR(SAGLIK VE IRK GARANTILI)

HER CINS KEDI BULUNUR(SAGLIK VE IRK GARANTILI)

İç Anadolu » Ankara » Çankaya
Görüşülür
HER CINS KEDI BULUNUR(SAGLIK VE IRK GARANTILI)
 
HER CINS KEDI BULUNUR(SAGLIK VE IRK GARANTILI) HER CINS KEDI BULUNUR(SAGLIK VE IRK GARANTILI) HER CINS KEDI BULUNUR(SAGLIK VE IRK GARANTILI) HER CINS KEDI BULUNUR(SAGLIK VE IRK GARANTILI) HER CINS KEDI BULUNUR(SAGLIK VE IRK GARANTILI) HER CINS KEDI BULUNUR(SAGLIK VE IRK GARANTILI)
...Türkiye nin ilk ve tek olarak Kefi satışı yapan duffy Petshop dan inanılmaz güzellikte renk renk Scotish Fold -britişh shorthear -regdoll-Cinchilla -exzotic shorthear yavruları sadece duffy Petshop da bulabilirsiniz. ...Yavrularımız 2 aylık olup saglık ve ırk garantisi veteriner hekimimiz ve firmamız tarafından verilmektedir. ...yasal bütün belgelerimiz tamamlanmış olup yavrularımızı size teslim ederken bütün belgeleriyle verilmektedir. ...21 yıllık tecrübe ve deneyimli kadrosuyla siz hayvan sevenlere hizmet etmekten gurur duymaktayız. ...sizleri magazamıza bekliyor yada şehir dışına anlasmalı olduğumuz otobüs firmalarımız yollanmaktadır. ...irt:0538.592.00.03 den yada (0312)440.20.53 den ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz. ...adresimiz:mesnevi sokak 14/b Çankaya Ankara. ...duffy petshop(cat house)keyifli alışverişler diler.
  • #4051306
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • İRAN PERSİAN MAKUL UCRETE

    Persian kızımıza yuva arıyoruz. 2 yaşında bir defa dogum yapmıştır.Kısır degıldı ...

  • VAN KEDİSİ (ÜCRETSİZ)

    1 Yaşında kısırlaştırılmış, tüm aşıları yapılmış erkek Van kedisi daha önce kedi ...

  • PARS YENİ YUVASINI ARIYOR

    PARS 1 yaşında tuvalet eğitimi olan iç dış parazit aşıları yapılmış, kısırlaştır ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.