HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE SCOTTISH BLUE POINT LONGHAIR YAVRUSU SATILIK

HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE SCOTTISH BLUE POINT LONGHAIR YAVRUSU SATILIK

Ege » Kütahya » Kütahya
Görüşülür
HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE SCOTTISH BLUE POINT LONGHAIR YAVRUSU SATILIK
 
HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE SCOTTISH BLUE POINT LONGHAIR YAVRUSU SATILIK HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE SCOTTISH BLUE POINT LONGHAIR YAVRUSU SATILIK HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE SCOTTISH BLUE POINT LONGHAIR YAVRUSU SATILIK HAFTA SONUNA ÖZEL İNDİRİMLERLE SCOTTISH BLUE POINT LONGHAIR YAVRUSU SATILIK
1961 de İskoçyalı bir çoban olan William Ross komşularının ahırında Susie adında kulakları ileri ve aşağı doğru katlanmış bir kedi buldu.Tatlı bir baykuş görünümündeydi.William Susie 'yi bir British Shorthair ile çiftleştirdi ve işte onlardan elde etmiş olduğu yavrular bugunkü Scotish Fold'ların atasıdır. 1960'lardan beri Great Britain's Governing Council of the Cat Fancy (GCCF) kurumu Scottish Fold'ları kulak sağlığı ve sağırlık endişeleri gibi asılsız kusurlardan yasaklamıştır.O yıllardan bu yana bu ırka mensup kedinin diğer herhangi ırka mensup kedilerden farklı oranda sağırlık vakaları kayıtlara geçmemiştir.Scottish Fold Avrupa'da farklı bir cins olarak kabul edilmez. ALACAĞINIZ TÜM CANLILARIMIZI TÜRKİYE'NİN HER YERİNE AYNI GÜN TESLİMAT GARANTİSİ VERMEKTEYİZ. FACEBOOK SAYFAMIZA BAKMADAN KARAR VERMEYİN www.facebook.com/cihangirpetgr up İRTİBAT TELEFONLARIMIZ GSM : 0532 732 24 16 MAĞAZA: 0274 333 04 24 CİHANGİR PET GRUP SEVİMLİ DOSTLARINIZLA KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER DİLER.
  • #3981622
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Hayvanlar alemi
  2. Evcil hayvanlar
  3. Kedi ilanları
  • blue poınt british shorthair yavruları**

    ADRES=OSMANAĞA MAH.KAZASKER SOK.16/A KADIKÖY (Altıyol Mc donalds yanı) TELEFON ...

  • chinchila*himalayan*redpoınt*blue poınt*

    beyaz mavi gözlü iran yavruları ------------------------------- silver chinchill ...

  • SATILIK EVCİL VE KONUŞKAN TRİTON KAKADU PAPAĞANI

    18 kakadu türü vardır ve bu türlerin bir çok da alt türü bulunur. Boyları, 35cm ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.