GSM GÖRÜNÜMLÜ ELEKTROŞOK CİHAZI KELIN K95

GSM GÖRÜNÜMLÜ ELEKTROŞOK CİHAZI KELIN K95

Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
39,90
  • 39,90
    Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
GSM GÖRÜNÜMLÜ ELEKTROŞOK CİHAZI KELIN K95
 
GSM GÖRÜNÜMLÜ ELEKTROŞOK CİHAZI KELIN K95 GSM GÖRÜNÜMLÜ ELEKTROŞOK CİHAZI KELIN K95 GSM GÖRÜNÜMLÜ ELEKTROŞOK CİHAZI KELIN K95 GSM GÖRÜNÜMLÜ ELEKTROŞOK CİHAZI KELIN K95 GSM GÖRÜNÜMLÜ ELEKTROŞOK CİHAZI KELIN K95 GSM GÖRÜNÜMLÜ ELEKTROŞOK CİHAZI KELIN K95
Neden Elektroşok Cihazı Kullanmalıyım? Günümüzde şiddet eğilimli olaylar gün geçtikçe artmaktadır , herhangi bir şiddet olayına (kapkaç, hırsızlık, yaralama vb..) karşı kendinizi savunmak için bile olsa kullanacağınız kesici veya ateşli silah ile karşı tarafa zarar verdiğinizde sizi yasalarla karşı karşıya getirir ve suçlu olmanıza dahi sebebiyet verir. Elektroşok cihazı kullandığınızda karşınızdaki kişiye asla kalıcı zarar vermezsiniz. Cihazı karşınızdaki kişiye dokundurduğunuzda geçici olarak baygınlık veya kas gevşemesine sebebiyet verir ve 20 dk ile 40 dk arasında kişi tam olarak eski sağlığına kavuşur bu süre kişiyi yakalamanız , kaçmanız veya emniyet güçlerine teslim etmeniz için yeterli bir süredir. Elektroşok Cihazı kişisel güvenliğiniz için ideal bir çözümdür. Taşınabilirliğinin kolay olması ve saldırgana karşı yarattığı etki gerekçesi ile yıllardır yurtdışında her ülkede kullanılmaktadır. Özellikle her Amerikan aksiyon filmine baktığınızda mutlaka şok cihazı sahnesi geçmektedir. Elektroşok cihazları normalde büyük boyutlu ve kötü görünümlü olurdu. Her karşıdan geçene ben burdayım, elektroşok cihazıyım derdi, fakat teknoloji gelişti ve güzelleşti. Şuanda videoda gördüğünüz elektroşok cihazı cep telefonu görünümlüdür ve 1 milyon KV'lık şok sağlamaktadır. Nokia N73 görünümlü elektroşok cihazı, elektroşok sürgüsünü çekmediğiniz sürece normal telefon şeklinde görünecektir. Şok düğmesini çektiğinizde ise, etrafınızdaki saldırgana çok büyük bir korku yaratacaksınız. Elektroşok cihazınızın ön kısmında kamera görünümlü olan yeri LED ışığı olarak kullanabilirsiniz! Sadece sesi bile size saldırmaya kalkan insanları veya hayvanları korkutmaya yetecektir. Bu cihaz ile kendi güvenliğinizi veya sevdiklerinizin güvenliğini çok rahat karşılayabilirsiniz. Güvenlik ciddi bir iştir şakaya gelmez.
  • #3331922
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.