ELEKTROŞOK CİHAZI ELFENERLİ

ELEKTROŞOK CİHAZI ELFENERLİ

Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
34,90
  • 34,90
    Marmara » İstanbul » Küçükçekmece
ELEKTROŞOK CİHAZI ELFENERLİ
 
ELEKTROŞOK CİHAZI ELFENERLİ ELEKTROŞOK CİHAZI ELFENERLİ ELEKTROŞOK CİHAZI ELFENERLİ ELEKTROŞOK CİHAZI ELFENERLİ ELEKTROŞOK CİHAZI ELFENERLİ ELEKTROŞOK CİHAZI ELFENERLİ
SİPARİŞ VERMEK İÇİN:İ ARAYABİLİRSİNİZ! ELEKTROŞOK CİHAZI: Başta Amerika güvenlik kuvvetleri olmak üzere tüm dünyadaki güvenlik güçleri elektroşok cihazları ile suçluları etkisiz hale getirmektedir. Neden sizde kendinizi tehlikelere karşı yasal bir cezası olmayan ve bayıltıcı etkisi olan bu elektroşok cihazı ile kendinizi korumuyorsunuz? Taşınması kolay olmakla birlikte şok cihazı, El Fenerine benzemesi ile rahatlıkla yanınızla taşıyabilirsiniz. Her zaman yanınızda bir güvenceniz olur, bu sayede kendinizi güvende hissetmenizi sağlar. Aileniz, eşiniz çocuklarınız ve kendiniz kolaylıkla taşıyabilir. Kendinizi gasp, kapkaç, taciz, vb. kötülüklerden koruyabilir, karşınızdaki saldırganı etkisiz hale getirip suçluları adalete teslim edebilirsiniz. Evinizde, Arabanızda, Seyahat Bavulunuzda, İş Yerinizde vb. Alanlarda da rahatlıkla kullanılanılabilecek bir üründür. Ön bölümünde bulunan ışık ilede fener ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Sadece sesi bile size saldırmaya kalkan insanları korkutmaya yetecektir. KİŞİSEL GÜVENLİK İÇİN İDEAL Bu ürünü çantanızda, cebinizde, aracınızda rahat rahat taşıyabilirsiniz. Kişisel güvenliğiniz için kullandığınız müddetçe yasal olarakda herhangi bir problem teşkil etmez. Heryerde kullanabileceğiniz, El Feneri görünümlü şok cihazı, sizi en kötü belalardan kurtarır. Bazı Alanlarda Hayatınızı Kurtardığı Zamanlar Olabilir. ORJİNAL KUTUSUNDADIR ve TAŞIMA KILIFI HEDİYELİDİR. PİLLİ DEĞİLDİR, ŞARJ EDİLEBİLİR KENDİ ÖZEL BATARYASI VARDIR.KULLANIM:KILIFTAKİ ŞARJ KABLOSUNU ÇIKARIN CİHAZI 8 SAAT ŞARJ EDİN . EMNİYET BUTONUNU BİR KADEME İLERİ İTTİRİN FENER YANAR, İKİ KADEME İLERİ İTTİRİN VE ATEŞLEME DÜĞMESİNE BASIN. CİHAZIN ÖN KISMINDAKİ YATAY ELEKTROTLAR ARASINDA ELEKTRİK AKIMI OLUŞACAKTIR. ELEKTRO ŞOK CİHAZI , UCUNDAN DOKUNDURULDUĞU ANDA SALDIRGANI ETKİSİZ HALE GETİRİR.PİL ÖMRÜ:ŞARJ EDİLEBİLİR PİLİN ÖMRÜ 3-4 YILDIR. PİL ÖMRÜNÜ UZATMAK İÇİN 30 GÜN ARAYLA MUTLAKA ŞARJ EDİLMELİDİR.CİHAZIN KULLANIM SORUMLULUĞU ALICIYA AİTTİR!
  • #3331907
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.