GERÇEK BİR MELEĞE VERİLECEK KÖR KEDİCİKLER

GERÇEK BİR MELEĞE VERİLECEK KÖR KEDİCİKLER

Ege » İzmir » İzmir
Görüşülür
  • Görüşülür
    Ege » İzmir » İzmir
GERÇEK BİR MELEĞE VERİLECEK KÖR KEDİCİKLER
 
GERÇEK BİR MELEĞE VERİLECEK KÖR KEDİCİKLER GERÇEK BİR MELEĞE VERİLECEK KÖR KEDİCİKLER GERÇEK BİR MELEĞE VERİLECEK KÖR KEDİCİKLER GERÇEK BİR MELEĞE VERİLECEK KÖR KEDİCİKLER GERÇEK BİR MELEĞE VERİLECEK KÖR KEDİCİKLER GERÇEK BİR MELEĞE VERİLECEK KÖR KEDİCİKLER
Ben İzmir de kendi çapında bir hayvan severim. Çalıştığım fabrikada 7 tane sokak köpeğim ve evimizin bahçesinde de 1 tane sokak köpeğim var. bu can dostlarımın çok üzücü bulunma hikayeleri var. Ama şuan hepsi Allah a çok şükür çok sağlıklıla...r ve çok iyi bakılıyorlar. Ayrıca evimizde 1 tane de kedim var. Bulduğumda 2 günlüktü ve biberonla büyüdü. O yüzden diğer kedilere alışamadı. Sokağa kesinlikle çıkmıyor, eve gelen kedilere ise çok kötü saldırıyor. Bunları anlatıyorum çünkü sanmayın bu bebeklere bakmak istemiyorum. Tam tersine içim parçalanıyor, onlardan ayrılmayı düşününce... Bu bebekler tam 9 haftalık oldular, şuan gayet sağlıklılar. Doğum sonrası bir enfeksiyon sonucu gözleri zarar görmüş. Bu yüzden 3 yavrunun da sağ gözlerinin lensleri düştü. 1 yavrunun tek gözü görüyor ama katarakt hafif var. Onu yok etmek için 15 günlük bir damla ve pomat kullanıyoruz. Şuan bitmek üzere ve çok uzağı ya da çok yakını ayırt edemiyor. Ama en azından tek gözü görüyor. Diğer 2 yavru şuan kesin görmüyor. Sol gözlerinde çok kalın katarakt var ama biri (en kara olan) bu damlaya cevap verdi. Biraz kataraktı erittik. Bakalım haftaya doktorumuz ne diyecek. Ama beyazın maalesef şansı pek yokmuş. Elbette onun da tedavisine devam. Sonuçta Allah tan ümit kesilmez. Ancak bu yavrular odada ne kadar daha yaşayabilirler ki? Sonuçta diğer yaşıtları gibi büyüyorlar. Dışarıyı merak etmeleri her geçen gün artıyor. Belki de en büyük sorun büyüdükleri için ev, eşya ve yer değiştirmeleri bunalıma girmelerine neden oluyor. İlk eve geldiklerinde veterinerden tel kafeslerini de getirdik. Neredeyse 1 hafta içinden çıkmadılar. Kafes gidince odayı yadırgadılar. Bu yüzden çok büyümeden bu bebeklere iyi bir aile bulmam lazım. Size ilk yazdığımda evdeki diğer kedim boncuk un, bu yavrulardan rahatsız olduğunu ve bu yüzden bir an önce ev bulmam gerektiğini söylemiştim. Bu elbette çok doğru. Ancak bir de benim sağlık sorunlarım var. 3 ay önce bir rahatsızlığımın olduğunu öğrendim ve bir süredir ilaçlı tedavi oluyordum. Fakat tahlillerim iyi çıkmıyor. Eğer böyle devam edersem 1 sene içinde yaşayacağım sıkıntılarım çok daha fazla olacak. Eğer bu bebekler benimle yaşamaya devam ederlerse ve 1 sene sonra kesinlikle ayrılmamız gerektiğinde onlara ve bana bu ayrılık çok zor gelecektir. kör kediler yuvalarına ve insanlara alışınca ayrılmaları diğer kedilere göre çok daha zor olurmuş. Bu yüzden bunu şimdi yapmamız gerek. ok sakin ve çok muhteşem kedilerim için tek isteğim iyi bakacak bir aile… zmir ketmenbripeta@hotmail .com dan bana ulaşırsanız sizi bu kedilere yönlendirebilirim.
  • #1854516
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.