22 temmuzlu sağlıklı erkek yavrular /ücretsiz

22 temmuzlu sağlıklı erkek yavrular /ücretsiz

İç Anadolu » Ankara » Ahmetler
Görüşülür
  • Görüşülür
    İç Anadolu » Ankara » Ahmetler
22 temmuzlu sağlıklı erkek yavrular /ücretsiz
 
22 temmuzlu sağlıklı erkek yavrular /ücretsiz 22 temmuzlu sağlıklı erkek yavrular /ücretsiz 22 temmuzlu sağlıklı erkek yavrular /ücretsiz 22 temmuzlu sağlıklı erkek yavrular /ücretsiz 22 temmuzlu sağlıklı erkek yavrular /ücretsiz 22 temmuzlu sağlıklı erkek yavrular /ücretsiz
Bu şekerler evimize mutluluk getirdiler. Annelerini gerek kendisinin gerekse benim Haziran 1'den bu yana süren yoğun çabamla aileye kabul ettirdik. Ama bir tane dahaya izin yok. Anneleri bize 1 Haziran'da geldi. Ayağını kırmış kendi kendine kaynamış ve bu olurken de ayağında kemik büyümesi oluşmuş. Beslenememiş ve zayıf düşmüştü. Bir süre sonra hamile olduğu haberi eve bomba gibi düştü. Bu güzellere de ev aramak düştü. Bu bebeklere ev bulamazsak evde daha çok kalamazlar sokağa gidecekler. Çünkü ne maddi olarak ne ailevi olarak çok fazla zamanları kalmadı. iletişim : gayedokmeci@yahoo.com.tr Not :Başka şehirlerden isteyenler gelip kendileri almalıdır.
  • #1840662
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.