Eski Datça’da 506 m2 Lüks Dubleks Villa Özel Müşterilerini Bekliyor

Eski Datça’da 506 m2 Lüks Dubleks Villa Özel Müşterilerini Bekliyor

Ege » Muğla » Datça
230.000€
  • 230.000€
    Ege » Muğla » Datça
Eski Datça’da 506 m2 Lüks Dubleks Villa Özel Müşterilerini Bekliyor
 
Eski Datça’da 506 m2 Lüks Dubleks Villa Özel Müşterilerini Bekliyor Eski Datça’da 506 m2 Lüks Dubleks Villa Özel Müşterilerini Bekliyor Eski Datça’da 506 m2 Lüks Dubleks Villa Özel Müşterilerini Bekliyor Eski Datça’da 506 m2 Lüks Dubleks Villa Özel Müşterilerini Bekliyor Eski Datça’da 506 m2 Lüks Dubleks Villa Özel Müşterilerini Bekliyor Eski Datça’da 506 m2 Lüks Dubleks Villa Özel Müşterilerini Bekliyor
Eski Datçanın eşsiz güzellikleri içerisinde toplam 506 m2 arsası olan, 120 m2 kullanım alanlı, 32 m2 kendisine ait yüzme havuzlu, 386 m2 düzenli ve bakımlı bahçesi bulunan, 6 m2 seralı, 12 m2 çok amaçlı taş deposu, bahçede taş çeşmesi, ev ekmeği yapmak ve et pişirmek için hazır barbeküsü bulunan dubleks bir salon, üst katta açık alt katta özel iki adet mutfaklı, üç adet ebeveyn banyo ve tuvaletli özel villamız, çok özel yeni sahiplerini bekliyor. Demir kapılı iki adet bahçe kapısından hangisinden girerseniz girin ağaçlandırılmış, zevkli bir bahçe ve yüzme havuzu sizi karşılıyor. Ahşap pergoleli verandasında yemeklerinizi yiyebilir, akşam çayını içebilirsiniz. Giriş katınızda büyük kitaplığı ve demir kapaklı şöminesi olan, oturma takımıyla salonunuz, geniş bir servis penceresi ile uzun mermer tezgahlı, çamaşır, bulaşık, derin dondurucu, ocak/fırın, aspiratör, buzdolabı ve ekmek kızartma makineli mutfağınıza açılıyor. Salonunuzda kitap okumak için özel hazırlanmış bir sıra ve masa da var. Aynı katta ebeveyn banyolu, iki ayrı yataklı bir yatak odası, dolapları ve kendisine ait buzdolabı, banyosunda termostatlı ısıtıcısı, ufak küveti, tuvaleti, oda içerisinde kliması ve tavanda pervanesiyle yeni ev sahiplerine özel bir konfor sunuyor. Sonrasında ahşap döner merdivenlerden yavaşça yukarı çıkıyoruz. Üst katta üç apart odadan ilkine girdiğinizde çift kişilik bir yatak, makyaj masası ve dolaplarıyla, halı kaplama zemini, pervanesi ve duşlu, tuvaletli, banyo dolaplı ebeveyn banyosu ile konuklarınıza rahatlık sunmak için tasarlanmış. Diğer yatak odasında daha fazla konfor adına ocaklı, mutfak dolaplı ufak hazır mutfak eklenmiş. Üçüncü ve koridorda ortada kalan oda ise çocuk odası olarak düşünülmüş ve tek yataklı. Çok geniş kitaplığı, gardropları, kendisine ait buzdolabı ile örnek alınmalı. Koridorların zemini ve mutfaklar seramik döşeli. En üst katta muhteşem manzarası ile terasınız ihtiyacınıza uygun düzenlenebilir. Güneş ışığı ile ısıtma sistemi, mümkün olan tüm kanalları gösteren çanakları, bahçe ve havuz ışıklandırması, pimapen panjurları, elektrikli otomatik sineklikleri, bahçede üstüne bir kat daha çıkma hakkı olan özel bahçıvan odası, bahçede ayrı bir banyo ve tuvaleti, üst kata isteğe bağlı dışarıdan merdiven yapma imkanı ile bu muhteşem villa, tercihe bağlı olarak ikamet, yatırım ya da ticari amaçla kullanılabilir. Görmenin bile zevk verdiği bu güzel villayı biz size tavsiye ediyoruz.
  • #1528614
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.