Datça Mesudiyede 547 m2 Satılık Lüks Müstakil Dubleks Taş Villa

Datça Mesudiyede 547 m2 Satılık Lüks Müstakil Dubleks Taş Villa

Ege » Muğla » Datça
400.000₺
  • 400.000₺
    Ege » Muğla » Datça
  • Emlak / Konut / Satılık / Müstakil ev

  • Datça Mesudiyede 547 m2 Satılık Lüks Müstakil Dubleks Taş Villa
  • İlan no#1526930
Datça Mesudiyede 547 m2 Satılık Lüks Müstakil Dubleks Taş Villa
 
Datça Mesudiyede 547 m2 Satılık Lüks Müstakil Dubleks Taş Villa Datça Mesudiyede 547 m2 Satılık Lüks Müstakil Dubleks Taş Villa Datça Mesudiyede 547 m2 Satılık Lüks Müstakil Dubleks Taş Villa Datça Mesudiyede 547 m2 Satılık Lüks Müstakil Dubleks Taş Villa Datça Mesudiyede 547 m2 Satılık Lüks Müstakil Dubleks Taş Villa Datça Mesudiyede 547 m2 Satılık Lüks Müstakil Dubleks Taş Villa
Datçanın doğa harikası turistik bölgesi Mesudiyede nefes kesici deniz, dağ ve doğa manzaraları olan dubleks, lüks villamız satılıktır.Kapı girişinde sol tarafınızda tek araçlık, üstü kapalı, yanları açık garaj yerinden geçip merdivenleri indiğinizde sizi, düzenli çimlendirilmiş, çiçekler ile bezeli; içerisinde zeytin, çam, muz, greyfurt ve keçiboynuzu ağaçları bulunan geniş bir bahçe bekliyor. Evinizin dış cephesinde Manisa kayrak taşı, içerisinde ise yer yer yöre taşları yanısıra Çanakkale Çan taşı kullanılmıştır. Her iki katında da birer taş sütunlu balkon bulunan villanızda içeceklerinizi yudumlarken tüm yöreyi ayaklarınızın altında hissedeceksiniz. Villanızın alt katında çok geniş şömineli bir salonunuz ve kullanışlı Amerikan mutfağınız mevcuttur. Döner merdivenlerinizden üst kata çıktığınızda sağınızda tuvaletli, duşakabinli bir banyo, az ileride solda çocuk odası ve koridorun sonunda geniş bir yatak odası sizi karşılıyor olacak. Sabahları, Datça’nın sağlık deposu havasını gerinerek ciğerlerinize doldurmanız için yatak odanızın bir balkonu da var. Çocuğunuzun küçük olma ihtimaline karşılık çocuk odası ile yatak odanız bitişik planlanmış. Bahçede barbekü, bahçe terası, aydınlatma tesisatı ve ahşap pencere kepenkleri bu iyi planlanmış villayı tamamlıyor.Tamamı 547 m2, kullanım alanı 150 m2 olan villa, yola sıfır, Mesudiye plajına 1600 metre mesafede konuşlandırılmış olup ayrıcalıklı yeni ev sahiplerini bekliyor.
  • #1526930
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
  1. Emlak
  2. Konut
  3. Satılık
  4. Müstakil ev
  • antalya-side çarşısı içinde sahibinden satılık iki katlı ev

    Evimiz müstakil tapuludur. 100 metrekare içerisinde ikinci kat lambir işlemeli o ...

  • İstanbul Sarıyerde satılık müstakil ev

    tarabya ferahevlerde satılık 2 katlı mütakil ev. muhit ve yer bakımından mükemme ...

  • ceyhanın mercimek kasabasında satılık müstakil ev

    3+1 sahbinden satılık kadirli kozan yolu üzeri yola sıfır iş yeri olmaya müsait ...

Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.