Didim aqua marine sitesinde satılık 2+1 full eşyalı ve klimalı daire

Didim aqua marine sitesinde satılık 2+1 full eşyalı ve klimalı daire

Ege » Aydın » Didim
100.000₺
  • 100.000₺
    Ege » Aydın » Didim
1/6
Didim aqua marine sitesinde satılık 2+1 full eşyalı ve klimalı daire
 
Didim aqua marine sitesinde satılık 2+1 full eşyalı ve klimalı daire Didim aqua marine sitesinde satılık 2+1 full eşyalı ve klimalı daire Didim aqua marine sitesinde satılık 2+1 full eşyalı ve klimalı daire Didim aqua marine sitesinde satılık 2+1 full eşyalı ve klimalı daire Didim aqua marine sitesinde satılık 2+1 full eşyalı ve klimalı daire Didim aqua marine sitesinde satılık 2+1 full eşyalı ve klimalı daire
dairemiz site içerisinde olup sitedeki tüm sosyal aktivitelerden faydalanabilmektedir. Yüzme havuzu, güvenlik, kafeterya gibi öne çıkan özellikleri vardır. Yazlık almayı düşünüyorsanız kaçırılmayacak bir fırsat, şehrin gürültüsünden uzak marina yoluna ise yalnızca 400m uzaklıkta olan bu sitemizin ulaşım sorunu bulunmamaktadır, altınkum sahiline araç ile 5 dakikada ulaşım mümkündür. Odaları geniş ve kullanışlı olup kiraya vermek isterseniz de uygun bir dairedir.
  • #3290610
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.