Didimde satılık 3+1 havuzlu triplex villa

Didimde satılık 3+1 havuzlu triplex villa

Ege » Aydın » Altınkum
160.000₺
  • 160.000₺
    Ege » Aydın » Altınkum
Didimde satılık 3+1 havuzlu triplex villa
 
Didimde satılık 3+1 havuzlu triplex villa Didimde satılık 3+1 havuzlu triplex villa Didimde satılık 3+1 havuzlu triplex villa Didimde satılık 3+1 havuzlu triplex villa Didimde satılık 3+1 havuzlu triplex villa Didimde satılık 3+1 havuzlu triplex villa
Villamız didim çevre yolu (marina yolu) üzerinde yer almaktadır, bitişik nizam 3+1 açık mutfaklı bir villadır, kendine ait havuzu ve terası mevcuttur. Binamız sıfır olup tüm iskan müsadeleri alınmıştır kesinlikle hiçbir sorun bulunmamaktadır, kullanılan malzeme ve işçilik yönünden de kalitelidir, çevresinde kafeterya, market , dolmuş duragi vs bulunmaktadır, Atatürk bulvarına, bankalara ve süpermarketlere ortalama 700m uzaklıktadır. bu fiyata bulabileceğiniz en iyi triplextir. Yola cepheli olan bölüm 170.000 arka tarafı (güney cepheli) olan bölüm ise 160.000 TL dir.
  • #3290515
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.