Demirköyde satılık çiftlik

Demirköyde satılık çiftlik

Marmara » Kırklareli » Demirköy
185.000₺
  • 185.000₺
    Marmara » Kırklareli » Demirköy
Demirköyde satılık çiftlik
 
Demirköyde satılık çiftlik Demirköyde satılık çiftlik Demirköyde satılık çiftlik Demirköyde satılık çiftlik Demirköyde satılık çiftlik Demirköyde satılık çiftlik
Sahibinden demirköyde satılık çiftlik kırklareli demirköy yiğitbaşı köyünde satılık köy içinde orman ile iç içe 2000 m2 ye yakın arsa içinde 250 m2 villa.orman evi ev 2002 senesinde depremden sonra yapıldı. ilandaki resimler 28 nisan 2012 de çekildi.evin dış cephe boyası yapııldı. evin üst kat üç oda ve hol ve alt kat iki odasının badanası yapıldı. %95 tamamlandı beş on bin lira iile noksanlar tamamlanır betonarme temel kalon ve kirişli yığma tuğlalı bina.çatı ahşap.tavan alçıpan .(130 m2 orta kat 3 oda 1 mutfak 1 salon büyük bir antre 2 wc ve banyo) (40 m2 alt kat 1 oda ve wc banyo 1 mutfak) ( 80 m2 çatı kat bölmeleri yapılmamış çatı katta istenirse dört oda çıkar.çatı katın merdiveni yok) bahçesinde 110 adet meyva ve ceviz ağacı var. elektrik, su, telefon, yol mevcut.köşe arsa. köy suyu bedava. villanın 300 metre ilerisinde alabalık yakalayabileceğiniz yaz kış akan büyükdere var.derenin suyunu içebilirsiniz. ağustos ayında dereye suyun soğukluğundan giremessiniz. karaca, tilki, tavşan, sincap, hertürlü yabani kuşların cıvıltısında harika bir günler geçirebilirsiniz köyümüz hayvancılık için ideal bir yer.köyde kışın 6 hane yaşıyor, yazın toplam 10 hane yaşıyor . türkiyenin en sık ve en büyük ormanının bulunduğu bölge yıldız dağları. ormanda keçi koyun, inek besleyebilirsiniz. hayvancılık için orman içi yetişmiş meşe palamutu.peliti bedava yem., 3000 dönüm ekilmeyen tarlalar komple mera.trakyada en güzel hayvancılık yapılacak bir yer hele keçi beslemek için ideal.orman da bütün ağaçlar yetişmiş olduğundan keçi beslemek serbest demirköy yiğitbaşı köyünde benim üzerime tapulu 1 adet ev yapmaya müsait arsa 45.000 tl not: lütfen ciddi olanlar arasın.
  • #4005286
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.