demirköyde sahibinden satılık çiftlik

demirköyde sahibinden satılık çiftlik

Marmara » Kırklareli » Demirköy
185.000₺
  • 185.000₺
    Marmara » Kırklareli » Demirköy
demirköyde sahibinden satılık çiftlik
 
demirköyde sahibinden satılık çiftlik demirköyde sahibinden satılık çiftlik demirköyde sahibinden satılık çiftlik demirköyde sahibinden satılık çiftlik demirköyde sahibinden satılık çiftlik demirköyde sahibinden satılık çiftlik
DEMİRKÖY DE SATILIK ÇİFTLİK emirköyde sahibinden satılık çiftlik KIRKLARELİ DEMİRKÖY YİĞİTBAŞI KÖYÜNDE SATILIK KÖY İÇİNDE ORMAN İLE İÇ İÇE 2000 M2 YE YAKIN ARSA İÇİNDE 250 M2 VİLLA.ORMAN EVİ EV 2002 SENESİNDE DEPREMDEN SONRA YAPILDI. İLANDAKİ RESİMLER 28 nisan 2012 DE ÇEKİLDİ.EVİN DIŞ CEPHE BOYASI YAPIILDI. EVİN ÜST KAT ÜÇ ODA VE HOL VE ALT KAT İKİ ODASININ BADANASI YAPILDI. %95 TAMAMLANDI BEŞ ON BİN LİRA İİLE NOKSANLAR TAMAMLANIR BETONARME TEMEL KALON VE KİRİŞLİ YIĞMA TUĞLALI BİNA.ÇATI AHŞAP.TAVAN ALÇIPAN .(130 M2 ORTA KAT 3 ODA 1 MUTFAK 1 SALON BÜYÜK BİR ANTRE 2 WC VE BANYO) (40 M2 ALT KAT 1 ODA VE WC BANYO 1 MUTFAK) ( 80 M2 ÇATI KAT BÖLMELERİ YAPILMAMIŞ ÇATI KATTA İSTENİRSE DÖRT ODA ÇIKAR.ÇATI KATIN MERDİVENİ YOK) BAHÇESİNDE 110 ADET MEYVA VE CEVİZ AĞACI VAR. ELEKTRİK, SU, TELEFON, YOL MEVCUT.KÖŞE ARSA. KÖY SUYU BEDAVA. VİLLANIN 300 METRE İLERİSİNDE ALABALIK YAKALAYABİLECEĞİNİZ YAZ KIŞ AKAN BÜYÜKDERE VAR.DERENİN SUYUNU İÇEBİLİRSİNİZ. AĞUSTOS AYINDA DEREYE SUYUN SOĞUKLUĞUNDAN GİREMESSİNİZ. KARACA, TİLKİ, TAVŞAN, SİNCAP, HERTÜRLÜ YABANİ KUŞLARIN CIVILTISINDA HARİKA BİR GÜNLER GEÇİREBİLİRSİNİZ KÖYÜMÜZ HAYVANCILIK İÇİN İDEAL BİR YER.KÖYDE KIŞIN 6 HANE YAŞIYOR, YAZIN TOPLAM 10 HANE YAŞIYOR . TÜRKİYENİN EN SIK VE EN BÜYÜK ORMANININ BULUNDUĞU BÖLGE YILDIZ DAĞLARI. ORMANDA KEÇİ KOYUN, İNEK BESLEYEBİLİRSİNİZ. HAYVANCILIK İÇİN ORMAN İÇİ YETİŞMİŞ MEŞE PALAMUTU.PELİTİ BEDAVA YEM., 3000 DÖNÜM EKİLMEYEN TARLALAR KOMPLE MERA.TRAKYADA EN GÜZEL HAYVANCILIK YAPILACAK BİR YER HELE KEÇİ BESLEMEK İÇİN İDEAL.ORMAN DA BÜTÜN AĞAÇLAR YETİŞMİŞ OLDUĞUNDAN KEÇİ BESLEMEK SERBEST Demirköy yiğitbaşı köyünde benim üzerime tapulu 1 adet ev yapmaya müsait arsa 45.000 tl NOT: lütfen ciddi olanlar arasın.
  • #4005166
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.