DOĞADAN GELEN SAĞLIK ERZURUM ORGANİK KARAKOVAN BALI

DOĞADAN GELEN SAĞLIK ERZURUM ORGANİK KARAKOVAN BALI

Doğu Anadolu » Erzurum » Erzurum
100₺
  • 100₺
    Doğu Anadolu » Erzurum » Erzurum
1/6
DOĞADAN GELEN SAĞLIK ERZURUM ORGANİK KARAKOVAN BALI
 
DOĞADAN GELEN SAĞLIK ERZURUM ORGANİK KARAKOVAN BALI DOĞADAN GELEN SAĞLIK ERZURUM ORGANİK KARAKOVAN BALI DOĞADAN GELEN SAĞLIK ERZURUM ORGANİK KARAKOVAN BALI DOĞADAN GELEN SAĞLIK ERZURUM ORGANİK KARAKOVAN BALI DOĞADAN GELEN SAĞLIK ERZURUM ORGANİK KARAKOVAN BALI DOĞADAN GELEN SAĞLIK ERZURUM ORGANİK KARAKOVAN BALI
Emekli memurum ve tamamen kendi arılarımdan doğal şartlarda üretmekteyim ve üretmekte olduğum balların hiçbirinde katkı maddesi yoktur ve tamamen organiktir. Arıların yapmış olduğu balın propolisi ve poleni alınmamıştır. Bal Katkısız tamamen doğal çiçek Balıdır petek halinde ve isteyenede süzme bal gönderilir. arılarıma hiçbir kimyasal ilaç da kullanmıyorum ilaç kalıntısı da yoktur.Alan arkadaşlar tahlilinide yaptırabilirler. kısacası bal tamamen bir şifa kaynağıdır.Arılarım Mescitlidağlarının eteklerinde olup 2850 metre yükseklikte üretilmektedir.Alan arkadaşlara afiyet ve şifa olsun.Doğal bir balın faydalarını da okumanızda fayda vardır.
  • #3831009
  • Şikayet
  • Yazdır
  • Favori
  • Paylaş
Site kullanıcıları tarafından oluşturulan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenilirliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, ilanversen.com.com'un bu hususlarla ilgili herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu ilanın hatalı olduğunu düşünüyorsanız lütfen bize bildirin.
İlana dön
Kapat
1pixel

Son gezdiklerim

Paylaş
Şikayet
Cevap
 

Ziyaretçilerimize daha iyi hizmet sunulabilmek için sitemizde Çerez (Cookie) kullanılmaktadır.